facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ferda

Ferda

Info

Velkommen til vår egen FB side for Sørlandets Caravan Avd Jessheim. Her inne vil vi legge inn info om nyheter, nyttige linker, info om kampanjer etc.

Historie

Ferda avdeling Jessheim (tidligere Sørlandets Caravansenter) ble startet i 2013, og har i dag 6 ansatte

Adresse: Industriveien 17, 2069 Jessheim
Telefonnummer: +4797055666
By: Jessheim
Rute: Industriveien 17
Postnummer: 2069


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: ferda bobil, ferda bergen, ferda caravan, ferda ålgård, ferda grimstad, ferda jessheim, ferda ålesund, ferda fauske
Anmeldelser
ADVARSEL!!!! De har ingen sans for service, er ikke imøtekommene, lite behjelpelige, gjør mere skade på bilen en noe annet, de rå kjører med bilen din og behandler verken deg som kunde eller bilen din med respekt! Og de er ikke villige til og gjøre opp for seg på skader de har påført. HOLD DERE LANGT UNNA FERDA PÅ JESSHEIM!!!! Kjør heller litt lengre og få den behandling dere fortjener sånn at dere kan føle at bilen deres blir tatt godt vare på og ting blir fikset .
Elendig kundebehandling på telefonen og mail. Når de først svarer på telefonen sier de at de bestiller deler, men dette blir ikke gjort. Svarer ikke på mail, lover å ringe opp igjen, noe de ikke gjør. Tragisk kundebehandling!
Tommel opp for Ferda på Jessheim.På veg til Caravanmessa .fekk vi hjelp med vårt problem sjølv om dei hadde det travelt.
Dere er alltid like hyggelige og serviceminded. Dyktige og kunnskapsrike. Jeg føler meg alltid velkommen og vel ivaretatt både med bilen og meg som kunde.
Fantastisk kundeservice og behjelpelig med å finne riktig bobil Kjempe fornøyd
Fikk utført gass- og fuktkontroll på bobilen. God service og grei pris
God opplevelse med hyggelig betjening . raskt svar på mail og vel utført test
Vært der tre ganger på forskjellige tider uten å få noe hjelp inne i utstyrs butikken. Det sitter folk inne på sine kontorer og der trives de nok godt siden de ikke gidder å komme ut til en kunde som ønsker og kjøpe noe rekvisita til sin vogn. De så sure ut der dem satt også. Så nå er jeg ferdig med og prøve å få gjort en handel hos dem. SKUFFENDE. Dro til en annen caravan leverandør og ble tatt godt i mot der.
God service og meget hjelpsomme. Gode priser på ny og brukt bobil og caravan.
Veldig dårlig sérvice venter og venter på en del som er klaget på siden i sommer får ikke noe svar tilbake bobil er nå solgt dem skulle ringe ny eier men det gjør dem ikke .så dette er bånn service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler