facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ferdinand På Engen

Ferdinand På Engen
Adresse: Engen 24 , Bergen 5012, NO
By: Bergen
Rute: Engen 24
Postnummer: 5012


Anmeldelser
Kjempegod pizza, hyggelige ansatte, enkel betalingsløsning og greit utvalg av øl.
Veldig koselig, god kaffe, god bar, god pizza og smilende betjening. Deilig retrostil på interiøret. Veldig ålreit bakgård også!
Anbefales!! Kjekke folk og hyggelig stemning. Og übercool tapet og sofaer!Service: 5/5
Dette er mitt absolutt favorittsted. Det er god betjening, og hyggelige folk. Alltid kjekt å komme hit for ett glass vin, øl eller en drink. Stedet har også fantastisk pizza! Her er det både inne- og uteplass, med en koselig atmosfære og retro interiør.
Sen ankomst til Bergen en fredag kveld og vi var en veldig sulten gjeng. Etter å spurt mye rundt og fått det samme svaret overalt om at alle kjøkken er stengt så sent, møtte vi en hyggelig dørvakt som nevnte dette stedet. Her var det pizza og pils til langt på kveld. Anbefales på det sterkeste.
Koselig sted med god mat og en hyggelig bakgård. Hyggelige ansatte. Minus fordi at jeg personlig ikke er glad i Ringnes-produkter.
Hyggelig pub med god pizza. Ok utvalg øl. Kult sted med møbler fra 70-tallet. Bakgård med tak. Det er lov å røyke der. Sitteplasser ute foran også.
Alt som kan sies er at : du har ikke opplevd et koselig og en hyggelig side av Bergen uten å gå innom her. Veldig hyggelig betjening.
Et litt underlig retro lokale. Bakgården tenderer mot å være stygg mer enn noe annet. På den annen side serverte de en av de bedre pizzaene jeg har smakt på lang tid
Koselig sted! Ser lite ut utenfra, men anbefaler å gå inn for å sjekke ut bakgården. Superkoselig å sitter der med venner en rolig kveld på byn!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Ferdinand På Engen med offentlig transport


Veiten 150 meter
11
Komediebakken 160 meter
FB50
FB51
Olav Kyrres gate 290 meter
10
11
12
15
18
19
3
39
3E
4
40
40E
42
49
4E
5
50E
6
Strandgaten 290 meter
11
86
Byparken 330 meter
1
2

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ferdinand På Engen.

Bergen barer

åpningstider, plassering. Engen 24 kart bykart, satellitt visning. Ferdinand På Engen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ferdinand På Engen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ferdinand På Engen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Café Opera Café Opera 31 meter
Calibar Calibar 74 meter
Røyk BBQ Røyk BBQ 112 meter
Theatro Theatro 118 meter
Inside Rock cafe Inside Rock cafe 149 meter
Hectors Hybel Hectors Hybel 160 meter
MM Café & Bar MM Café & Bar 166 meter
Skipperstuen Skipperstuen 177 meter
Baran Café Baran Café 182 meter
BrukBar BrukBar 208 meter
Tidi Tidi 208 meter
T.G.I. Friday's T.G.I. Friday's 230 meter
Allmuen Allmuen 250 meter
Kvarteret Kvarteret 286 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler