facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Feriehjemmet Skjeberg

Feriehjemmet Skjeberg

Info

Feriehjemmet ligger i mitt Skjebergkilen litt skjermet av Kjerringholmen. Stedet er populært som campingplass og som offentlig badestrand.

Historie

Velkommen til Borregaardsarbeiderens feriehjem.

Feriehjemmet ligger mitt i Skjebergkilen litt skjermet av Kjerringholmen. Stedet er populær som campingplass og som offentlig badestrand for Sarpsborgs befolkning.

Vi tilbyr utleie av hytter og campingplasser.
Campingplassen er helårs og dersom det blir ledige plasser må du søke. Ledige plasser fordeles da etter trekning. Det hender at det er en ledig døgnplass, kontakt da i forveien Jan Erik Eriksen (977 656 36)

Hyttene er fra topp moderne med innlagt vann, strøm og trådløst internett til enkle hytter uten vann og toalett.
( Det er større fellesanlegg med dusj og toalett )
For å leie hytte må man søke før 1.april og etter dette blir søknadene behandlet fortløpende etter første mann til mølla prinsippet.

Søknaden sendes til: [email protected]. Du vil først få en bekreftelse på mottatt søknad, senere vil du få tilsendt en regning som må betales før forfall, hvis ikke så går hytta til en annen.

Adresse: Delebekkbukta 12, 1747 Sarpsborg, Norway
By: Sarpsborg
Rute: Delebekkbukta 12
Postnummer: 1747



relaterte søk: hytteutleie feriehjemmet, feriehjemmet solviken, feriehjemmet bukten, borregaard fritid, feriehjemmet badeplass, høysand, feriehjemmet strand, feriehjemmet høysand
Nærliggende lignende selskaper
Isesjøen Isesjøen 10 km Bra sted å ha hytte!
Hotell 1016 Olav Digre Hotell 1016 Olav Digre 11 km Skuffet over rommet og at oppgradering var ufrivillig og dårligere.
Quality Hotel Sarpsborg Quality Hotel Sarpsborg 13 km Rommene er slitt, men rene. Resturanten som kostet 450 kroner for inngang buffet ser...
Anmeldelser
Fin plass men ingen idyll. På solskinnsdager er det trangt om plassen. Stillere på kvelden. Cafe. Parkering. Rullestolvennlig. Brygge og stupebrett.
Utrolig amatørmessig innsjekk, booking og utsjekk. Selve lokalet ok.
Pent, ryddig og velholdt. Dette stedet anbefaler jeg på det varmeste. Man har alt en trenger selv om man bare skal bade. Rene toaletter, mulighet for å bestille mat og stupetårn for de som måtte ha behov. Selve stranden er også veldig fin
Stor, fin og god familie camping med sandstrand, stupetårn og brygge. Populær plass på sommeren. Har også.masse god underholdning og en knakende fin restaurant med masse godt å by på.
Kanskje Sarpsborgs fineste sandstrand? Bra med parkeringsplasser men koster noe -35 kr dag. Gratis etter 1700. Campingplassen har flere arrangementer for barn i alle aldre og bingo utvalgte dager. Greie toaletter og kalddusj på utsiden for å skylle sand. Flytebrygge og stupetårn og masse sand og gress til soling. Har også en brygge som du alltid får krabbefangst fra og badegjester er hyggelige. Er cafédrift på plassen. Men den har jeg lite positivt å skrive om her
Så vakkert og en flott sandstrand!
Var her for første gang med to barnebarn etter tips fra en nabo. Utrolig flott sted, rent og pent og langgrunt med flott sandgrunn. Vi blir å ta med barnebarna hit flere ganger. Anbefales.
Verdens koseligste plass. Kafe bukten på stedet kan også anbefales! Alle er velkommne, men husk at hund skal holdes i bånd inne på området hele året, så alle kan trives, hunder og deres eiere, og folk som ikke er begeistret for dyr. Velkommen til Borrgaardarbeidernes Feriehjem Bukten.
Vi var der i dag og skulle bade. Hadde med oss en hund som vi tok med oss ned i vannet. Da kommer det en dame løpende etter oss og roper ut over hele stranda at det ikke var lov med hun i vannet! Vi gikk opp igjen og lurte på hva som var så farlig, pakket sakene og gikk bort til damen som lå med andre mennesker, også små barn. Da fortalte hun at det sto ett skilt ved parkeringen om at det ikke var lov å bade hund på stranda fordi barn og voksne KUNNE være redd hund. Jeg hadde min hund i stram line og gikk med vilje langt unna mennesker i tilfelle hun skulle sprute på noen. Det var barn og voksne i vannet og ingen ga noen som helt utrykk for å være redd hu d. Jeg hadde ikke sett det skiltet og kommenterte i stede at hvis det skulle vært noe forbud så skulle det vært mot røyk og alkohol, noe hun satt med begge deler, blant små barn som skulle vært i barnehagen. Informerte om at i følge norsk lov er det ikke lov til å nyte alkohol på offentlig sted. Vi gikk litt lenger bort der de pleier å bade hund. Der var det rulle stener og ikke noe hyggelig å være. Så atter en gang pakket vi sammen og dro til Høyland camping hvor det ikke var noen som kommenterte hunden bortsett fra de som ville klappe henne. Kan forresten informere om at det står ett skilt på parkeringsplassen som informerer om at man skal plukke opp etter hunden sin og at det er båndtvang, ingenting om at det ikke er lov å bade hunden i vannet på stranda.
Flott sted forbarn og voksne. Lekeplass tilbarn er der og
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Feriehjemmet Skjeberg med offentlig transport


Kvastebyen 330 meter
131
156
157

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler