facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ferske Smakar

Ferske Smakar

Info

Vi held til i 3 etasje i Amfi Førde sør, med eit rikt utval i vår kalddisk samt a la carte. Vi lagar og mat, dessertar og kaker på bestilling. Kom innom!

Historie

Ferske Smakar AS er starta opp i 2011 og vert drive av Gudrun Johanne Eikeland og Anette Hestad. Karianne Hestad og Daniel Stave er styremedlemmar.
Ferske Smakar AS tok i 2013 over Napoleon Conditori i 3.egt. på Amfii Førde sør. Alt vert produsert på kjøkenet bak kafèen!



"Opent frå måndag til laurdag, der vi tilbyr påsmurt, salatar og mykje anna godt. Ta turen innom oss på Øyrane Senter! Vi tilbyr også catering og kaker til alle anledningar. Ta kontakt for bestilling!"
Adresse: Storehagen 9, 6800 Førde, Sogn og Fjordane
Telefonnummer: 57821454
on.rakamseksref@tsop
By: Førde
Rute: Storehagen 9
Postnummer: 6800


åpningstider

Mandag: 08:00 - 20:00
Tirsdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 20:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 18:00


relaterte søk: catering førde, sunnfjord catering, catering førde priser, bestille kake førde, privat catering førde, naustdal dampbakeri kaker, naustdal dampbakeri
Anmeldelser
Super service og nydelige kaker!
God mat og drikke å få her. Flott å ha tilgang til leikerom når man har med mindre barn som ikkje er veldig tolmodige.
Veldig god mat og kaker nam nam fin uteplass men for dårlig utsikt og litt støy fra div aggregat ved siden av.
Pent presentert mat og veldig hyggelig betjening med god service! Maten var smakfull og god, passe størrelse på porsjonene. Vi valgte to salater med brød og dressing og synes prisen var helt innenfor i forhold til smak og service. Siden det var sol og fint vær valgte vi å sitte ute, og synes plassen var ok. Kunne vært litt lystigere farger, gjerne duk på bordet og litt blomster. Fant desverre litt eggeskall i ene salaten, men ikke mer enn hva som kan skje ved et uhell og det var lett å plukke bort. Alt i alt en hyggelig opplevelse og vi kommer gjerne igjen!
En kaffe som leverer litt over gjennomsnittet god mat og service. Synd den nå blir lagt ned. Om du vil ha en god smaksopplevelse må du dra dit nå
Strålande service og gode bakervarer. Kakene er uslåelige ‍ anbefales
Kaffe på Handelshuset variert tilbod på mat, salat smørbrød og varmretter, kaker av ulike slag kaffi brus mm.
Har ikke spist noe annet enn kaker og dei var alltid gode nok. Uvanlege priser for utenlandske folk jeg var med,men sånn er det i Norge.
Hyggelig og sentral kafe med takterrasse og uteservering. Salatene er populære og gode, og også kaffe og kaker selvfølgelig :
Godt fornøgd med dette stedet, luftig lokale, god mat og god service fra dei som jobber her.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ferske Smakar.

Førde cateringfirma

åpningstider, plassering. Storehagen 9 førde kafé kart bykart, satellitt visning. Ferske Smakar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ferske Smakar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ferske Smakar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler