facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for FestFabrikken Event & Utleie

FestFabrikken Event & Utleie

Info

Sommerfest?
Partytelt, bord, stoler, duker, servietter, lysekroner, drapering, glass, servise, dekor, bestikk, mat, lys, lyd, bar, drinker, kostymer - vi har alt!

Historie


FestFabrikken Event & Utleie er den perfekte samarbeidspartner når du skal arrangere selskap.

Vi holder til i Mjøndalen, like ved Drammen, og leverer det meste av utstyr enten du skal ha fest ute eller inne over hele Østlandsområdet.

FestFabrikken har profesjonelle telt og utstyr, konkurransedyktige priser, personlig service, fleksibilitet og detaljer som setter en flott ramme rundt akkurat ditt selskap.

FestFabrikken har i over 10 år tilbudt gode løsninger og gjennomføringsevne til både privatkunder og bedriftsmarkedet. Vi leverer fest, dekketøy, mat, lys, lyd, drinker, kostymer og utstyr til over 2.500 av dine nærmeste venner, kollegaer og events.

FestFabrikken er mye mer enn bare en utstyrsleverandør. I tillegg til å besitte egen utstyrspark, tilbyr vi kompetanse og skreddersøm til å planlegge og gjennomføre ditt selskap eller event fra A til Å. Med oss er du gjest i eget selskap.

FestFabrikken gjør det enkelt for deg som kunde - alle våre utleiepriser finner du lett her på siden.

FestFabrikken tilbyr alt på én og samme faktura, uten å være et fordyrende mellomledd. Sammen med våre samarbeidspartnere skreddersyr vi ditt selskap eller event ned til minste detalj.

Adresse: Vikkollveien 6a, 3050 Mjøndalen
Telefonnummer: +47 936 77 000
on.nekkirbaftsef@mihcaoj
By: Mjøndalen
Rute: Vikkollveien 6a
Postnummer: 3050



relaterte søk: festfabrikken mjøndalen, leie rekvisitter, festfabrikken drammen, utleie fest, festfabrikken brotorvet, leie isdisk, festfabrikken brevik åpningstider, innkjøp til fest
Nærliggende lignende selskaper
FestFabrikken Eiker FestFabrikken Eiker 313 meter Bece stål bra service knekker det med i blikk.
Kafé Kraft Kafé Kraft 510 meter Service man sjeldent ser noen sted, god kaffe og enda deiligere mat
MIF bandyskole Vassenga MIF bandyskole Vassenga 715 meter Veldig bra is. Virker som MIF klarer å ta godt vare på en seriøs bruk av isen slik at...
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til FestFabrikken Event & Utleie med offentlig transport


Mjøndalen kirke 180 meter
115
139
56
Mjøndalen skole 230 meter
53
Mjøndalen skole 230 meter
Mjøndalen skole 230 meter
53
56
Rådhusgata 240 meter
115
53

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler