facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Festivitetsteatret

Festivitetsteatret

Info

Festivitetsteatret er et amatørteater på Hamar. Vi har gjennomført en rekke produksjoner og flere i samarbeid med Hedmark Teater. Festivitetsteatrets medlemmer består av skuespillere og ressursgruppe og er medlem av Norsk Amatørteaterforbund.

Historie

Festivitetsteatret er et amatørteater på Hamar som startet sin virksomhet høsten 2004, dengang med tilhold i gamle Festiviteten Kino, derav navnet.

Vi har gjennomført en rekke produksjoner og flere i samarbeid med Hedmark Teater. Vi nevner: Terje Vigen av Ibsen og Bergljot av Bjørnson, Bære je ser Mjøsa, 3 x Tsjekhov, Glomdalspresten av Odd Selmer, Sølvrevens hevn av Knut Faldbakken, Monologer og småstykker av Harold Pinter, Anton Tsjekhov, Dario Fo, Franca Rame, Tennesse Williams.

Festivitetsteatrets medlemmer består av skuespillere og ressursgruppe. Vil du være med å spille teater? Eller hjelpe til bak scenen? Ordne med kostymer, sminke? Eller være med å organisere forestillingene?

Spørsmål og henvendelser til leder Svein Hellesøy, [email protected]

Festivitetsteatret er medlem av Norsk Amatørteaterforbund.

Adresse: Håkonsgate 15 (Røhnesalen), 2317 Hamar, Norway
By: Hamar
Rute: Håkonsgate 15 (Røhnesalen)
Postnummer: 2317


Nærliggende lignende selskaper
Hamar Teater Hamar Teater 71 meter Godt å komme seg ut igjen etter nesten 2 år i isolasjon
Lullabys From Thy Pigsty Lullabys From Thy Pigsty 285 meter Aidz on the brain & fluffy sugarcanes just for the laugh of it
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler