facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fet Bil As

Fet Bil As

Info

Vi har sommer ferie fra 17/7 og er tilbake 30/7

God Sommer�

Historie

Bilverksted Lakk & Karosseri ble etablert i 1988.

Vi er et frittstående bilverksted som reparerer alt innen karosseri skader, kollisjonsskader og ruteskift.

I 1995 flyttet verkstedet til en ny tomt i Fetsund. Der fikk vi god plass og i 1996 fikk vi konsesjon til å starte et bilopphuggeri.

Dette gjør at vi kan tilby kundene våre det lille ekstra, med et fiks ferdig produkt som kan settes rett på bilen.

Vi har god dialog med forsikringsselskapene og hjelper gjerne til med å skaffe leiebil.

Kvalitet er i stort fokus hos oss og vi er opptatt av at ting blir gjort faglig riktig.

Med flinke medarbeidere som har mye kunnskap om bil og det fagområdet de jobber med, gjør vi alt for å oppnå et optimalt resultat

I 2010 gikk vi over til å registrere alle demonteringsobjektene våre i et datastyrt lager, slik at vi lettere kan søke på deler og hele biler.

Delelageret vårt blir kontinuerlig oppdatert og etter hvert ønsker vi at du også kan søke på aktuelle deler her på vår hjemmeside.

Så uansett om du skal rette bilen din, lakkere, trenger brukte bildeler eller nye, så ta kontakt med oss, så lover vi deg en hyggelig handel!



"Vi er et frittstående bilverksted som reparerer alt innen karosseri skader, kollisjonsskader og ruteskift. I 1996 fikk vi konsesjon til å starte et bilopphuggeri.Dette gjør at vi kan tilby kundene våre det lille ekstra, med et fiks ferdig produkt som kan settes rett på bilen.Vi har god dialog med forsikringsselskapene og hjelper gjerne til med å skaffe leiebil. Kvalitet er i stort fokus hos oss og vi er opptatt av at ting blir gjort faglig riktig. Med flinke medarbeidere som har mye kunnskap om bil og det fagområdet de jobber med, gjør vi alt for å oppnå et optimalt resultat.Så uansett om du skal rette bilen din, lakkere, trenger brukte bildeler eller nye, så ta kontakt med oss, så lover vi deg en hyggelig handel!"
Adresse: Rovenveien 384, 1900 Fetsund
Telefonnummer: 63882520
By: Fetsund
Rute: Rovenveien 384
Postnummer: 1900



relaterte søk: Fet Bilopphuggeri, Brukte bildeler, Vrakpant bil stavanger, Vrake bil Kristiansand, Vrake bil Steinkjer, Skedsmo Bil, Kondemnere bil, Vrake bil Ålesund
Anmeldelser
Leverte en bil til hogging, og de tok imot.
Utrolig fornøyd med kundeservicen. Fikk tak i dør og skjerm til bilen min. De tok bilder av skavanker før demontering og spurte om jeg fortsatt ville ha delene.
Flinke og raske gutter + veldig god service. Anbefales.
En koselig plass å rase innom alltid hyggelig med en prat
God kundeservice og bra pris på brukte bildeler
Veldig flinke til å hjelpe og ikke minst hyggelige
Dårlig service, ekstremt uprofft, overprisede deler og lite koselige og late folk!
God kommunikasjon og levering som avtalt
Tar imot bilvrak og selger deler
Veldig god service...hyggelige ansatte
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler