facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fet Kunstforening

Fet Kunstforening

Info

fetkunstforeningblog.wordpress.com

Historie

Velkommen til Fet kunstforening,
en forening som drives på frivillig basis, av entusiastiske og kunstinteresserte personer som ønsker å formidle kunst til publikum i Fet og omegn. Foreningen ble startet i 1979. Høsten 2013 flyttet Fet kunstforening inn i arbeiderboligen Vinkelen ved Fetsund Lenser. I det karakteristiske røde bygget ved Glammas bredd planlegger vi utstillinger, både med medlemmer og gjesteutstillere, vi skal arrangere kurs og foredrag, og holde medlemsmøter.
Medlemmene utgjør en viktig del av foreningen, og vi er avhengige av engasjement og deltakelse fra våre medlemmer for å kunne gjennomføre utstillingene, medlemskvelder, kurs med mer.
Vinkelen
Vinkelen er en av Fetsund Lensers fredede bygninger, og Fet kunstforening holder til i det som var spisesalen til lensearbeiderne. Fetsund Lenser er sannsynligvis det eneste tømmersorteringsanlegget i verden i sitt slag. Anlegget er unikt der det ligger i 2,5 km lengde, autentisk slik det var ved nedleggelsen i 1985. Hele anlegget er fredet sammen med 20 bygninger på land. Vinkelen finner du ved Flomsteinen, mellom Fetsund Lenser og Naturinfosenteret.
Medlemskap
Du behøver ikke å være kunstner for å bli medlem i Fet kunstforening, bare glad i kunst.
Som medlem får du
-mulighet til å vise egne arbeider i Vinkelen, galleriet til Fet Kunstforening
-delta i malegruppa, samt andre arrangementer -invitasjon til spesielle medlemsarrangementer av sosial og faglig karakter -invitasjon til vernissage
-mulighet til være utstillingsvakt i Vinkelen
-automatisk deltakelse i det årlige kunstlotteriet (trekkes på årsmøtet hvert år) -gleden av å støtte din lokale kunstforening
For å bli medlem, send en e-post med navn og adresse, eller kom innom når utstillingen er åpen.
Medlemskap koster kr 300,- per år. Gjelder hele husstanden, så meld gjerne flere inn på en gang.
Virksomheten finansieres gjennom medlemskontigenten, men først og fremst gjennom inntekter fra utstillinger.
Malegruppa
Fet Kunstforening handler mest om å se på og formidle kunst, men noen av oss er også utøvende selv.
Høsten 2008 startet en liten male- og tegneglad gjeng i kunstforeningen egen maleklubb. Gjengen møtes annenhver onsdag for å male og diskutere hverandres bilder og teknikker.
De beste bildene stilles ut i egen medlemsutstilling i løpet av året, og det er mulighet for separatutstilling i Vinkelen. Dersom du er interessert, kontakt gruppas leder Ellen Mette Berntsen, [email protected] (920 95 523) eller Trine H. Raasok, [email protected] (952 99 204)

Utstillingsvakt
Med nytt og fast tilholdssted vil Fet kunstforening satse bredere og nye muligheter åpner seg. I forbindelse med utstillingene har vi behov for utstillingsvakter. Trine H. Raasok har allerede mange navn på lista over hvem som kan tenke seg å bidra. Vil du bli en viktig ressurs for Fet kunstforening? Kontakt Trine H. Raasok, [email protected] (952 99 204)

Adresse: Lenseveien 23, 1900 Fetsund
Telefonnummer: 97561245
By: Fetsund
Rute: Lenseveien 23
Postnummer: 1900


Nærliggende lignende selskaper
Fet Skytterlag Fet Skytterlag 5 km Skytebanen vår! 100m og 300m med elektroniske skiver fra Megalink. Felthold på 100m, ...
AOPA Norway AOPA Norway 71 km AOPA Norway/Norsk Allmenflyforening ble stiftet i 1969, og er den norske delen av Air...
Anmeldelser
Flott utstilling i koselig lokale Galleri Vinkelen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler