facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fevik Dekk

Fevik Dekk
Adresse: Grøm Næringspark 15, 4887 Grimstad, Norge
Telefonnummer: 37 04 33 30
Stat: Agder
Distrikt: Grimstad
By: Grimstad
Rute: Grøm Næringspark
Husnummer: 15
Postnummer: 4887


åpningstider

mandag: 08:00–17:00
tirsdag: 08:00–17:00
onsdag: 08:00–17:00
torsdag: 08:00–17:00
fredag: 08:00–17:00
lørdag: 10:00–14:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
Rask og strålende service da vi stod med flatt dekk på E18! Takk til Stig, for god og hyggelig hjelp!
Elendig service Ringte ut for å høre om pris og om å eventuelt bestille time eller holde av dekk dagen før. Trengte ikke det sa de, skulle ha dekkene der. Neste dag etter å ha tatt fri fra jobb å kjørt ut for å stille seg i kø viser det seg at de ikke har dekkene.. De sier da de skulle bestille med en gang, og at vi kunne komme til samme tid dagen etter så skulle de ordne det. Dagen etter har de heller ikke dekkene og han som står der sier han skal ringe meg i løpet av dagen, noe han ikke gjør.nIkke noe beklagelse, ingen innsats for å prøve å ordne opp, var i tillegg sur mot meg.n
God innsats, dårlig utført arbeid.nKnekt hatte hylle og et sølete baksete etter at dem ikke klarer og legge dekkene fra seg riktig i bilen. Enig om felgpakke til ca 6500, setter på andre dekk og felg må betale 9000. Vært god kunde tidligere, men nå er det siste gang.
Fikk rask hjelp med installasjon av TPS sensorer, da jeg rygget ut av garasjen falt en av hjulkoppene wheel caps av. De var raskt på plass med 4 nye, slik at bilen så enda bedre ut enn den gjorde. Anbefales på det varmeste. Hyggelige, effektive og serviceminded.
Skulle bytte dekk, ble fortalt at jeg skulle møte opp tidlig, møtte opp 07.55, 5min før dem starter, jeg står i kø til kl 09.30, blir fortslt at de ikke kan skifte dekkene mine, jeg kunne heller ikke hente dekkene selv på lageret dems når det hastet.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler