facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fileks

Fileks

Info

Innsamling og export av brukte klær og sko.

Historie


Fileks er en ung bedrift fra Stranda på Sunnmøre. En by omringet av de fantastiske Sunnmørsalpene og dype fjorder. Personene bak Fileks er med betydelig lang erfaring innen brukteklesbransjen.

Vår forretningside er innsamling og eksport av brukte klær, sko, sportsutstyr (sykler, ski, osv), husholdningsartikler og elektriske artikler. Vi både henter rett fra hemmet og tar imot tøy gjennom kleskontainere. Vår målsetning er å ha den beste tjenesten for innsamling av brukte gjenstander fra alle byer i Møre og Romsdal.

Vårt fremste mål er å frigjøre deg og hjemmet ditt fra ting du ikke lenger har behov for. Ved å gjøre dette vil vi spare både tid og penger for deg. Vi enten kommer til din adresse og henter gratis eller lever du selv til en av våre innsamlingsbokser. Alt som samles inn vil bli eksportert til EU-land og solgt til en rettferdig pris (kalkulert ut fra lønnsnivå, skattenivå, transport og lagringsutgifter).

Ved å frigjøre deg selv fra ting du ikke har behov for og overlate det til en profesjonell aktør i stedet for til veldedighet, sikrer du at det opprettes rettferdig og bærekraftig handel. Sånn blir det ingen korrupsjon som ofte trives hos alle som driver med veldedighet. På denne måten vil ting som ellers ender opp som avfall og belaster renovasjonssystemet bli forvandlet til noe nyttig igjen. Disse tingene vil i stedet bidra til å øke levestandarden til personer som ikke har råd til å kjøpe noe nytt.
Vår virksomhet sparer ressurser ved å forlenge levetiden til tingene dine, minimerer ditt klimaavtrykk og – ikke minst – gir arbeidsplasser både her og i utlandet.

Vi deler de samme verdiene og land som deg. Derfor vil Fileks donere minst 1 % av sitt totale salg til utviklingsprosjekter i regionen vi bor i. Dette gjør vi ved å støtte organiserte arrangementer innen kultur, sport og miljø.



"Vi i Fileks trur på at brukte kle er ein ressurs vi må utnytte smart. Kleda du gjer oss skal vidare til gjenbruk og resirkulering. Verdilause ting for deg får forlenga levetid gjennom gjenbruk eller gjenoppstår som nye og verdifulle produkt for andre. Vi vil gje tilbake. Vår målsetning er at vi skal spele ei vesentleg rolle for å skape ei betre framtid. Dette oppnår vi ved å ta sunne miljøval og å ha ei bevisst haldning til naturvern. Som eit ledd i denne prosessen får vi vere med på å skape reelle og viktige arbeidsplassar for menneske frå ditt lokalsamfunn."
Adresse: Kyrkjegata 27, 6200 Stranda
Telefonnummer: 477 24 551 / 921 44 013
By: Stranda
Rute: Kyrkjegata 27
Postnummer: 6200


åpningstider

Mandag: 08:00 - 20:00
Tirsdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 20:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 20:00

Anmeldelser
Oversatt av Google Tilgangen kunne vært bedre markert, men generelt sett flott, selskapet har veldig hyggelige ansatte hilsen Original Dojazd mógłby być lepiej oznakowany ale ogólnie super, firma posiada bardzo miłych pracowników pozdrawiam
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler