facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Filtvet Lighthouse

Historie

Filtvet Lighthouse is a coastal lighthouse in the municipality of Hurum in Buskerud, Norway. It was first established in 1840, and was replaced by a light in 1985. It was listed as a protected site in 1997.

Adresse: Filtvet
By: Filtvet


Anmeldelser
Flott natur og anbefaler å gå kyststien.Besøkte stedetPå en helgedag
Wow, beautiful sted. Et sted for familier, for elskere, for drømmere, for romantikere, for alle.Vakkert sted og vakker utsikt.
Filtvet fyr ligger perfekt plassert i innløpet av Oslofjorden. Man får et fint utsyn i både i retning av Drøbakssundet og i retning Moss-Horten. Flott badestrand og muligheter til bespisning og drikke med Villa Malla rett ved siden av. Du får både vær og vind når det står på, men på rolige solfylte dager er du neppe alene om å nyte utsikt og øvrige fasiliteter.
Idyllisk sted som nå holder stengt pga pandemien. Her finner du i tillegg gjestehavn, kunstige palmer og en nystriglet strand. Fint uteområde. Parkering oppe i sentrum med en kort spasertur ned til fyret og restauranten Villa Malle. Flere bilder på IG @jan.eigil.m ©Jan Eigil Marthinsen
Fantastisk sted å drømme seg bort til varmere strøk
Vakkert og fredfullt. Hyggelige omgivelser
Ligger flott til og drives av hyggelig vertskap. Kjøp en kaffe + vaffel og se på kunstutstillingen som skiftes ut hver sesong.
Fint sted å den flotte plassen møte dem som driver stede veldig hyggelig folk
Beste henge-stedet sentralt i Oslo
Ser ut som et vanlig boligfelt.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Filtvet Lighthouse.

Filtvet landemerke og historisk sted

åpningstider, plassering. Filtvet Lighthouse adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Filtvet Lighthouse. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Filtvet Lighthouse med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Filtvet havn Filtvet havn 557 meter Filtvet havn, Sætre havn og Holmsbu havn utgjør til sammen Hurum Havner KF.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler