facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fina Hudklinikk

Adresse: Vikegata 18, 6150 Ørsta
Telefonnummer: +47 450 52 061
By: Ørsta
Rute: Vikegata 18
Postnummer: 6150


Anmeldelser
Veldig godt fornøgd med kort dameklipp utført av salongens nye frisør Mette Karin Engeset. Nøyaktig og grundig klipp. Eg har tidligare også fått håret klipt av ein av dei andre frisørane; Julie, og var også då veldig godt fornøgd. Mette Karin har for kort sida også klipt håret til datra mi, som vart veldig fornøgd med si nye bobfrisyre. Kjem til å klippe meg her igjen.
Fikk brannsår på fingrene etter å ha fått lagt gellac. Lakken ble lagt oppå neglebånd, så den falt av nesten med en gang. Frisører har ikke svennebrev, og salongen fremstår rotete og ufresh.
Eg og datra mi veldig fornøyd med dameklipp utført av salongene ny Frisør mette karin nøyaktig og grundig klipp
Skam-klipt. Personen var garantert ikke utdannet frisør. Kunne ikke klippe opp, håret er nå flere cm ujevnt og ser ikke ut!!
Profesjonelle fagfolk og god service. Var veldig fornøgd med resultatet. Anbefalast til herreklipp.
Veldig fornøgd! Hyggelig ansatt.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fina Hudklinikk.

ørsta helse/skjønnhet

åpningstider, plassering. Vikegata 18 kart bykart, satellitt visning. Fina Hudklinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fina Hudklinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fina Hudklinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Velværeklinikken Velværeklinikken 96 meter Damer var snille, men dei bruker ikkje hard voks til voksing kun til ansikt. Voksing ...
BeautyBox BeautyBox 175 meter Frisør, lashes, hårfjerning, manikyr
Nail Studio Ørsta Nail Studio Ørsta 193 meter Min favoritt Alltid perfekt resultatTjenestene: Manikyr
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler