facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fine Design As - Hagemøbler

"Hagemøbler selges hele året rundt hos Fine Design. Vi har hagemøbler på eget lager, så det er kort leveringstid. Budlevering i Oslo/omegn koster kr 990,-Fine Design er Norges største spesialist på hagemøbler med tilbehør. Vi har alt du trenger til balkongen, hagen, hytta eller uteplassen din. Utemøblene er i aluminium som tåler det norske klimaet godt. Vi har stor butikk på Rud i Bærum og hovedlager i Svelvik. Vi har 17 års erfaring og hagemøbler er vår spesialitet. Her får du topp kvalitet til riktig pris. Vi har sofagrupper, spisegrupper, solsenger osv. "Kvalitet som varer i årevis" er vårt motto.»Fine Design har et stort utvalg av utemøbler i god design, tilpasset kunder som ønsker å ha det like fint ute som inne."
Adresse: Snarøyvn. 69,, 1367 Fornebu
Telefonnummer: +4790608037
By: Fornebu
Rute: Snarøyvn. 69,
Postnummer: 1367


åpningstider

Mandag: 11:00 - 18:00
Tirsdag: 11:00 - 18:00
Onsdag: 11:00 - 18:00
Torsdag: 11:00 - 18:00
Fredag: 11:00 - 18:00
Lørdag: 11:00 - 16:00
Søndag: 16:00 - 18:00


relaterte søk: Fine Design Proff, Fine Design Rabattkode, Fine Design åpningstider, Oakland hagemøbler, Fine Design solseng, Fine Design Putekasse, Bohus hagemøbler, Utsalg hagemøbler
Nærliggende lignende selskaper
Skeidar Skeidar 188 meter Super service både i butikk og ved henvendelser pr Mail/tlf Kjempefornøyd med både h...
Anmeldelser
Fant en grill på nettet jeg ville se på så tok turen innom. Fikk hjelp i det øyeblikket jeg kom inn i bygget og fikk gode svar på alle mine spørsmål. Det ble handel og kommer garantert tilbake.
Jeg har møblert TRE boliger med hager, terrasser og noe inne, PLUSS kontorer med møbler herfra. Er superfornøyd - og vil derfor også tipse deg. For jeg tror du som meg liker gode kjøp, også for annet enn kurs, ledelse og personlig utvikling. Dette er kule, slitesterke, vedlikeholdsfrie møbler. F.eks. er putene i utemøblene UTE i all slags vær, UTEN at det falmes eller blir vått. Det er bare å børste av. Tålte til og med sola i fjor uten å falmes. Enn det! Yess, jeg er happy Før var det masse styr med å bære inn og ut puter hver gang, så det ble til at jeg ikke orket å bruke sittegrupper og spisestuemøblementet.. Nå kan vi vips - får brukt alle øyeblikk og stunder når det passer, uten styr. Se på bildene her, og ta en tur innom dem på Fornebu om du kan. Eller handle på nett. Mamma i Trondheim f.eks. har gjort det, og ELSKER egget sitt på 4. året nå. Både hun og barnebarn duver og koser seg på terrassen hennes. En annen ting: Vi oppdaget en skade på to spisestuestoler, og ble møtt med super service og hjelp fra sjefen der, Marianne. Ble håndtert i en fei. Jeg anbefaler Fine Design på det varmeste.
Norges største utvalg av hagemøbler? Lekre hagemøbler som får deg til å drømme deg bort til sol og sommer. Gratis kaffe fikk jeg og! Takk for hyggelig handel, fine folk.
Massevis av bra hagemøbler som tåler å stå ute i norsk vær og vind. Skikkelig hyggelige og kunnskapsrike folk som driver butikken - spør om hva du vil når det gjelder hagemøbler - og du får svar. De har holdt på i snart 15 år, gjør nesten alt selv og vet hva de driver med.
Utrolig mye fint! Anbefales å ta turen for de har stort utvalg og god service! Og det beste av alt - de har hagemøbler på lager, så man slipper å vente ukesvis :
Fantastiske hagemøbler! Handlet hagemøbler fra Fine Design for flere år siden, men nå har vi større hus og trengte flere møbler. Fikk god hjelp også denne gangen til å finne en super løsning til uteplassen vår, som også ble mye finere enn vi selv hadde drømt om. Anbefales på det sterkeste!
Topp service. Menneskene bak Fine Design kan virkelig hagemøbler! Her finner du lekre hagemøbler i stilig design, enten til hagen, verandaen eller balkongen din. De beste er at disse hagemøblene tåler å stå ute hele året, selv i norsk klima. Anbefaler virkelig å handle her, Marianne og gjengen gjør det de kan for at du skal få de møblene som passer best hjemme hos deg.
Veldig bra service fra dyktige folk. Mye lekkert å velge i, anbefaler virkelig å besøke showrommet på Fornebu. Er alle utemøblene vedlikeholdsfri?
Fantastisk fine hagemøbler med veldig god kvalitet. Hatt møblene i mange år og de er like fine. Kan jeg bestille nye puter?
Hagemøbler i super kvalitet Deilig å ikke måtte passe på putene bare det kommer et regndrypp. Anbefales på det sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Fine Design As - Hagemøbler med offentlig transport


Fornebu vest 190 meter
145
24
270
28
31
31E
81
Rolfstangen 430 meter
31
IT Fornebu 440 meter
145
24
270
28
31
31E
81
Langoddveien 500 meter
31

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler