facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Finnøy Grave- og Sprengningsservice as

Finnøy Grave- og Sprengningsservice as

Info

Entreprenørfirma med lange tradisjoner innen anleggsarbeid. Vi er lokalisert på Finnøy, i Ryfylke, og vi utfører små og store oppdrag for bedrifter, offentlige etater og privatpersoner i hele regionen. Sentralt Godkjent i tiltaksklasse 2.

Historie

Finnøy Grave- og Sprengningsservice AS er et entreprenørfirma, med lange tradisjoner innen anleggsarbeid. Vi er lokalisert på Finnøy, i Ryfylke. Vi utfører små og store oppdrag for bedrifter, privatpersoner samt offentlige etater i hele Ryfylkeregionen. Vi kan tilby tjenester vedrørende det meste innen graving og sprengning, transport, steinløing, arbeid med vei, vann og avløp, opparbeiding av byggefelt, moloer/brygger, arbeid med kabel-, gass- og fibergrøfter, tomtearbeid, arealdyrking samt videresalg av singel, pukk og grus.

Adresse: FINNØYVEGEN 573, 4160 Finnøy
Telefonnummer: 93251901
on.miehror-sgf@tsop
By: Finnøy
Rute: FINNØYVEGEN 573
Postnummer: 4160


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Finnøy Grave- og Sprengningsservice as.

Finnøy bedrift

åpningstider, plassering. FINNØYVEGEN 573 kart bykart, satellitt visning. Finnøy Grave- og Sprengningsservice as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Finnøy Grave- og Sprengningsservice as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Finnøy Grave- og Sprengningsservice as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Finnøy Rør as Finnøy Rør as 128 meter Profesjonell og effektiv service
Bor og Spreng As Bor og Spreng As 443 meter Alt innen Sprengningsteknikk
Hauske Tre Hauske Tre 2 km Hauske Tre er ett tømrerfirma som tar på seg alle slags tømreroppdrag
Finnøy Betong as Finnøy Betong as 3 km Veldig bra
LHV-Tjenester LHV-Tjenester 4 km Trengte litt hjelp når jeg var på Finnøy idag Da kom det en positiv og service innsti...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler