facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for FiO Reiseklubben

FiO Reiseklubben

Info

FiO Reiseklubben er en non-profit reisearrangør i en frivillig organisasjon (Finnmarkslaget i Oslo). Reiseklubben tilbyr gruppereiser med lav pris og høy kvalitet. Vårt motto er "Go Cheap, Stay First!" www.fioreise.no

Historie

FiO Reiseklubben består av bare frivillige medarbeidere som arbeider frivillig, gratis og uten lønn. Det er det dessverre noen som har vanskelig for å tro på! Man kan for eksempel ringe Reiseklubbens booking 7 dager i uken mellom kl 18.30 og 22.00 og vedkommende arbeider altså uten lønn!

Reiseklubben blir regnskapsmessig kontrollert av Finnmarkslaget i Oslo og deres revisjon, som er registrert i Brønnøysund registret. Finnmarkslaget i Oslo og privatpersonen S. Solberg er investorer og andelseiere. Disse har gjennom 25 år aldri tatt utbytte og bygd reiseklubbens økonomi til dagens soliditet.

Reiseklubben er ikke med i reisegarantifondet og behøver heller ikke være det så lenge vi er et frivillig samarbeid organisasjoner imellom og når tilbudene først og fremst går til medlemmer og spesielle målgrupper. Alle våre leverandører er derimot med i reisegaranti fondet, slikt at våre reisende er sikret så optimalt som mulig.

Vi arrangerer kun gruppeturer, men med stor individuell frihet, og hvor du overhodet ikke trenger føle noe gruppepress. Du kan i mange tilfeller selv utvide/redusere turen som du vil! Pga alt dette, kan vi holde unikt lave kostnader og priser, og tilby reiser med høy kvalitet. Gjennom 25 år har reiseklubben aldri fått et berettiget krav om refusjon mot seg, og det er smått unikt for bransjen!

Reiseklubbens første produserte tilbud var til Finland i 1986 og ble gjennomført med en bybuss fra Oslo Sporveier. Det var 38 personer med på turen og ingen av disse ville kvalitetsmessig kjent igjen reiseklubben anno 2011. Reiseklubben har siden 1986 kontinuerlig og uten avbrudd, tilbudt flere og flere produkt gjennom årene, nesten over hele verden. I 2011 har vi holdt på i 25 år.

De som reiser med oss kommer fra hele landet og ikke bare fra Nord Norge, som mange kanskje tror, og det er mange tusen som gjennom årene har reist med oss. Hele 73% av våre reisende har reist mer enn 1 gang med oss, så noe rett må vi jo gjøre. Vi har status som agentur hos flere leverandører, og egne leverandør avtaler i flere land.

Adresse: Markastubben 4, 2760 Brandbu
Telefonnummer: Booking: 454 36768
By: Brandbu
Rute: Markastubben 4
Postnummer: 2760


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon FiO Reiseklubben.

Brandbu reisebyrå

åpningstider, plassering. Markastubben 4 kart bykart, satellitt visning. FiO Reiseklubben adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på FiO Reiseklubben. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om FiO Reiseklubben med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler