facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fishland

Fishland
Adresse: Tollbugata 1 C , Horten 3187, NO
Telefonnummer: 33 04 88 10
By: Horten
Rute: Tollbugata 1 C
Postnummer: 3187



relaterte søk: fishland menu, oscars horten, fishland horten meny, rustad horten, fishland restaurant, stallen horten, fishland restaurant tollbugata horten, marinen steakhouse horten meny
Anmeldelser
God personlig service. Spiste hummer til forrett. Gode smaker. Spiste piggvar til hovedrett. Fisken var perfekt stekt. Gode smakssammensetninger her også. Fikk spesial dessert siden det var Valentines day. Herlig bringebær-og sjokolademousse med friske bær, krønsj, sjokoladepinner og marengs.
Som bobilcamper 150 meter fra restauranten... en ideell plass å nyte god mat og god drikke! Flott servering med hyggelige servitører og flott service. Enkel og mefget god mat! Spesiell god pommes frittes. Anbefales enten du kommer med bobil, båt eller på annen måte. Vi kommer selvsagt tilbake!
Så koselig et sted like ved sjøen og fergene. Hyggelig og oppmerksom betjening og utrolig deilig mat. Menneskene som jobber der er som et perfekt lag og man kan føle og smake at de elsker jobben sin.
Vi ønsket i utgangspunktet å spise blåskjell. Da det var tomt, spurte vi om gluten- og melkefrie alternativer. Det var ikke noe slikt på menyen, og etter utrolig mye frem og tilbake med rett etter rett, kom vi frem til den ovnsbakte langen uten hummersaus, men med aioli som tilbehør. Så viste det seg at servitøren ikke hadde fått med seg at begge voksne skulle ha slik mat. Mer rot. Det ble også servert feil barnemeny, i valget mellom pølse og barneburger, valgte vi pølse og fikk burger. En uspiselig grillet bolle og det tristeste tørrstekte halvfabrikata av en kjøttbit, pluss litt av grønnsakene til de voksne. Barnet fikk ikke ned en bit. Den ovnsbakte langen var fri for salt, de 2 broccolini og 2 gulrotbitene var våte og kalde, det passet overhodet ikke med aioli til, og så forduftet servitørene. For godt. Selv om stemningen hadde vært god under bestillingen. Vi måtte forholde oss til kjøkkenpersonale som ikke snakket norsk for å få litt ketchup og for å få betale. Hadde man hatt litt kulinarisk integritet på kjøkkenet, så hadde man beklaget at man ikke hadde mat til oss og latt oss gå et annet sted. Dette var på topp to av mitt livs dårligste restaurantopplevelser.
Hadde bestilt bord på nettet. Kom dit, forvirret person som gav oss det dårligste bordet ved utgangen. Opplevde han som forvirret. Fikk brød og hvitløk smør. En av oss liker ikke det ,ikke tilbud om noe annet smør. Måtte hente menykartet selv. Bestilte mat og fikk maten etter 45 minutter. De glemte oss. Følte oss forglemte,vurderte å gå. Det var middag for min kjære som hadde fødselsdag og mitt barnebarn. Fikk rabatt som plaster på såret, men det var en dårlig opplevelse. Maten var god, men behandle gjestene slik er ille. Har vært der før flere ganger ikke opplevd maken. De andre servitørene var bare hyggelige og gav oss unnskyldning.
Dette hva en fantastisk opplevelse. Dette kan denne restauranten. Skal være ærlig å si a jeg leste på Google sin anmeldelse å ble litt skeptisk. Men angre ikke i det hele tatt på at jeg tok turen. God service. Hyggelig betjening. Fin beliggenhet. Fin atmosfære. Og ikke mist fantastisk god mat. Så er du i Horten så dra innom Fishland å spis
Fantastisk god fiskesuppe og piggvar. Hyggelig og god service. Ølen var også passe temperert. Anbefales!
Bra service, bra og veldig god mat men toalettene var ikke noe veldig hyggelig opplevelse trengte en ordentligt vasket derfor blir bare 3 stjerner!
Til å være så lite folk så satt vi og ventet bare for å få menyen i ca 20 min. Merket at de beklaget til bordene rundt og folk gikk inn selv for å ordne ting. Dårlig service. Vi gikk videre.
Tenkte å gi fishland en ny sjanse etter siste fiasko for et år siden, da maten var så som så. Etter tyve minutter på bordet vi fikk beskjed om å sette oss på, kom det ingen å serverte. Resturangen var langt under half full... Så vi gikk på byens beste restaurant himalaya tandori
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fishland.

Horten fisk og skalldyr

åpningstider, plassering. Tollbugata 1 C kart bykart, satellitt visning. Fishland adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fishland. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fishland med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler