facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fiskebasaren Bajazzo

Fiskebasaren Bajazzo
Adresse: Jeløgata 2 , Moss 1531, NO
By: Moss
Rute: Jeløgata 2
Postnummer: 1531



relaterte søk: Fastfood Moss, Bajazzo just eat, Take away Moss Rygge, Pizza Rygge, Levering mat Moss, Bajazzo Bodø, Campino Rakkestad meny
Anmeldelser
Her har betjeningen fått ned de siste 2 årene. Pleide å være så hyggelig der, men de virker grinete i tlf, betjeningen trenger smile kurs om hvordan behandle en kunde.
Rimelig god pizza i rimelig presentable lokaler. Hverken maten, atmosfæren, den treige servicen eller den trafikkert beliggenheten fortjener fem stjerner, men det er en solid firer når man bare skal ha noe enkelt å spise.
Prøver å få bestilt pizza. Blir kastet ut av vente køen etter ca. 3 min. Beskjeden er max ventetid er nådd. Prøvde dette 3 ganger. Dette er for dårlig. Gått det er andre som har god pizza her i byen.
Good mat, snille ansatte, men ikke krydderet på pommesen. Ellers er alt bra!
Kjempekoselig sted med hyggelige ansatte . Ikke noe å utsette på maten spist burgere hver fredag her i 2 mnd burde prøve warrior burgeren. Beste burgerstedet på Østlandet
God og delikat mat, rent og pent.
Veldig god mat.
Ok pizza til Peppes pris++.
Selve Burgerkjøttet er tynt, hardt og seigt. Brødet lover mer en det holder. Nettsiden er ikke oppdatert, så det er like greit å bare ringe å høre om menyen der. Club sandwichen var brent under.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fiskebasaren Bajazzo.

Moss puber

åpningstider, plassering. Jeløgata 2 kart bykart, satellitt visning. Fiskebasaren Bajazzo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fiskebasaren Bajazzo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fiskebasaren Bajazzo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler