facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fiskebrygga

Adresse: Gravane 26, 4610 Kristiansand, Norway
Telefonnummer: +4738075000
By: Kristiansand
Rute: Gravane 26
Postnummer: 4610



relaterte søk: Fiskebrygga Kristiansand meny, Reinhartsen fiskebrygga, Pieder Ro meny, Sjøhuset Kristiansand, Hos Moi, Fiskebrygga Kristiansand restauranter, Fiskebrygga Kristiansand åpningstider, Egon Kristiansand
Nærliggende lignende selskaper
Globalfishexports Globalfishexports 5 km Stock Fish exports from Norway
Meny Rona Meny Rona 5 km Din lokale dagligvareforretning som har et bredt utvalg. Vi er kjent for å ha et stor...
Anmeldelser
Jeg har nylig besøkt Fiskebrygga i Kristiansand, og jeg må si at jeg hadde en veldig positiv opplevelse der. Atmosfæren var veldig fin og hyggelig, og jeg satte stor pris på det autentiske fiskebrygge-miljøet. Det som imponerte meg mest var den ferske sjømaten som var tilgjengelig. Levende skalldyr som krabber og hummer var tilgjengelig, og det var også levende torsk. Det var flott å se så mye frisk sjømat samlet på ett sted. Jeg må imidlertid nevne at når det er salg på visse typer sjømat, som for eksempel krabbeklør, kan det merkes at det har blitt lagret som frosset. Dette kan trekke ned kvaliteten litt, men det er fortsatt et godt tilbud å få tak i. Alt i alt hadde jeg en veldig god opplevelse på Fiskebrygga i Kristiansand, og jeg vil absolutt anbefale det til alle som leter etter fersk sjømat og en fin atmosfære.
Kjempeflott brygge med supert utvalg i fiskebutikken... fikk de den beste fiskeburgeren jeg noen gang har smakt
Ved inngangen til Odderøya. Nydelig sted å sitte en sommerdag. Her opplever du Sørlandsidyllen med båtliv, ferske reker og smilende mennesker. Flere gode restauranter å velge mellom om det skulle friste.
Fine plass med fine folk og mye aktivitet
Et vakkert sted i Kristiansand. Mange fiskerestauranter og idyllisk atmosfære! Dette kan kristiansanderne være stolt av.
Fiskebrygga synes jeg er blitt fin plass med mange restauranter og andre bedrifter i tillegg til selve fiskeutsalget. Og det kan være veldig koselig å ta seg en tur dit, enten om du bare vil ta det som en tur eller besøke en av restaurantene. Og i tillegg til det, så ligger bymisjonen og gatejuristene der.
Særdeles hyggelig område, med masse uteplass, bord, stoler, og benker. Flott beliggenhet ved bro og kanal over til Odderøya! Koselig å sitte her, se på folk og båter, mens man tar en matbit, eller en is. Fersk fisk, og sjømatutsalg, samt mange ulike spisesteder samlet rundt et intimt og velholdt bryggeområde. Veldig hyggelig personal. Blide, og imøtekommende! Her kommer jeg helt sikkert igjen!
En PERLE! Å komme i båt til Kristiansand for så å legge til ved fiskebrygga er ett must om du er i nærheten. Her finnes det masse gode restauranter, for en hver smak. Kort vei til sentrum. Lite tips er å ankomme litt tidlig på dagen, det kan fort bli mye båter her.
Det beste plass som du føler glede i utsikt og mye valg med resultater forskjellige matt
Utrolig fin plass med gode restauranter
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Fiskebrygga med offentlig transport


Tollbodgata 460 meter
10
100
100E
12
13
139
15
19
2256
30
31
32
35
36
36X
51
590T
592
A2
A3
M1
M2
M3
M4
N2
N3
N30

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler