facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fitjar Fjordhotell

Fitjar Fjordhotell

Info

Fitjar Fjordhotell holder til på nordsida av øya Stord, vi har rom av høg standard og eit kjøkken som nyter godord av våre gjester. Vi kan hjelpe deg med planlegging av store å små hendingar - dåp, jubileum, bryllup, kurs/konferanse!

Historie

Fitjar Fjordhotell ligg på nordsida av øya Stord, hotellet vart åpna i 1986. Ronald Hareide kjøpte hotellet i 1996 og har sidan eig og drevet hotellet.

Adresse: FITJAR, 5418 Fitjar
Telefonnummer: 534 57 700
on.lletohdrojf-rajtif@tsop
By: Fitjar
Rute: FITJAR
Postnummer: 5418



relaterte søk: fitjar fjordhotell meny, fitjar revyen 2018, fitjar fjordhotell buffet, overnatting fitjar, fitjar fjordhotell revy, stord hotell, fitjar sportell, fitjar restaurant
Anmeldelser
Helt ok plass for enkle overnattinger. Hyggelig personal, frokost var bra. Rom var rent og pent, litt slitasje var å merke.Rom: 3/5
kjap og grei serviceRom: 4/5
Helt ok rom. Litt nære en støyete vei. Men gikk helt ok. Grei frokost og hyggelig betjening.
Store gode rom,god seng,rent og fint. Interiøret er ikke moderne, men mer enn bra nok. Service upåklagelig. Veldig hyggelige ansatte! Maten var også veldig god! Takk for oss!Rom: 5/5
Hyggelig personale som ordner med god lunsj på kort varsel i trivelig matsal med velstelt og tiltalende retro-preg. Anbefales!
Nydelig mat, god service. Flotte rom Rom: Flotte rom med alt man trenger. Mat og drikke: God frokost og god middag
Verste maten noensinne noensinne. Hotellet ellers OK. Men noe slitt.Rom: 2/5
Flinke ansatte og bra plassering! Høg standard på interiør og godt vedlikehold. Likevel litt minus for eit litt datert utseende. Veldig bra kvalitet på maten og kjøkkenet er erfarne og nøye med å tilpasse maten etter behov allergi, osv.
Helt ok rom, bra service. Flott natur i nærområdet og generelt flott utsikt dersom rommet er i retning havet. Maten får 5/5, helt fantastisk bra. Buffeten er også veldig bra.
Fantastisk flott hotell! Rommene er helt strøkne med sittegruppe å balkong! Ikke noe å klage på rommene. Servicen var 10/10. Spiste og på hotellet å maten var og strålende. Noe av det bedre hotellet jeg har vært på.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fitjar Fjordhotell.

Fitjar hotell

åpningstider, plassering. FITJAR kart bykart, satellitt visning. Fitjar Fjordhotell adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fitjar Fjordhotell. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fitjar Fjordhotell med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fitjar Fjordhotell Fitjar Fjordhotell 6 meter Hyggelig betjening, nydelig mat!
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler