facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fitness.Xpress

Fitness.Xpress

Info

FitnessXpress på Bislet-Storo-Hasle Torg ble solgt til SATS i januar 2019, men vi beholder avd. på Intility Arena og driver treningssenteret videre med et nytt varemerket som vi kaller FitnessXpress Club med kun 1500 medlemmer.



"FX Club er et treningssenter for området: Helsfyr, Valle, Ulven, Teisen, Hovinbyen, Etterstad, Valle, Solvang, Løren, Bryn, Økern, Ensjø, og Lille-Tøyen."
Adresse: Innspurten 16G, Oslo, Norway
Telefonnummer: 22 44 45 55
By: Oslo
Rute: Innspurten 16G


åpningstider

Mandag: 05:00 - 22:00
Tirsdag: 09:00 - 22:00
Onsdag: 09:00 - 22:00
Torsdag: 05:00 - 22:00
Fredag: 05:00 - 21:00
Lørdag: 05:00 - 19:00
Søndag: 05:00 - 20:00


relaterte søk: Fitness xpress pris, FX Fitness Club, Fitness xpress storo, Fresh Fitness, FX fitness åpningstider, Beste Gym i Oslo, Fx fitness facebook, Fitness 24 7 Oslo
Anmeldelser
Jeg anbefaler på det sterkeste å ta Gym fra FX Fitness Club. Instruktørene er alle svært profesjonelle og svært kunnskapsrike om treningssporten. De gjør timen hyggelig og utfordrende, og fasilitetene er førsteklasses. Jeg føler meg alltid bra etter å ha tatt Gym fra FX Fitness Club, og jeg anbefaler det på det sterkeste til alle som leter etter en god treningsøkt.
Helt OK. Hadde det ikke vært fordi det var så nært der jeg bor, ville jeg ikke trent her. Prisen799,- forsvarer ikke tilbudet. Et helt vanlig senter.
Flott treningsstudio med utrolig moderne utstyr, og behjelpelige ansatte. Alltid et smil. Ønsker du en ordentlig god økt, så er dette stedet for deg! Alt av nødvendig utstyr for en god pump er tilgjengelig. Men det er ikke et sted for å bygge styrke. Det er ikke lov med kalk her, og manualene går til 42kg. Det er en fint sted å starte hvis du aldri har trent før.
Syns dette stedet har dårlig kundeservicen og det var avgjørende for min utmelding. Jeg var utgangspunkt kunde der uten og hvite det. Reiste ned ditt og gjorde avtale at en pt der skulle kontakte meg etter noen dager. Ventet nå nesten 3 månder uten høre noe. Valgte sende mail og si opp. Måneden etter på forsetter de trekke meg penger. Så når denne tiden er over får man heller finne et annet sted og trene der de faktisk ønsker ha kunder. Så til de som leser min kommentar så anbefaler jeg se på andre steder og trene.
Mye bra maskiner og frivekter og alt fremstår som nytt, ryddig og rent. Store og luftige lokaler, sjeldent veldig folksomt og prisen er ok. Kunne gjerne hatt ubemannet åpningstid frem til midnatt. Nærmest et perfekt senter etter min smak.
Kjempe fornøyd. God service. God plass. Har trent her i flere år og er like fornøyd som den dagen jeg meldte meg inn.
Alltid rent, alltid ledig maskiner, aldri overfylt med mennesker. Fine garderober, masse frivekter og styrkemaskiner samt kondisjon. Ikke mye som kan måle seg med dette, utifra hva jeg har trent på oppigjennom. Fantastisk!!
Fin trening studio, man har allt man trenger på ett gym. Trevlig personal, bra øppet tider å veldigt enkel att ta sig hit med bil eller buss/ tbane. Ca 10min gang fra helsfyr.
Bra sted å trene. Men kunne ønske meg flere spinning sykler og et opplegg med skjerm for å spinne.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler