facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fjellerud Bygg

Fjellerud Bygg

Info

Fjellerud Bygg AS er et byggmesterfirma med fokus på kvalitet og ansvarlighet for det vi utfører. Det skal være forutsigbart og trygt og velge oss.

Historie

Fjellerud Bygg er et seriøst og ærlig firma som har blitt drevet av Helge Lars Fjellerud i over 30 år. Nå har hans to sønner også blitt med i driften.

Vi er et byggmester firma som har fokus på kvalitet og ansvarlighet for det vi utfører.

Det skal være forutsigbart og trygt og velge oss. Vi har fokus på gode håndtverkere som har erfaring og som kan sitt fag.

Sett gjerne bort hele byggeprosjektet til oss, å la oss styre alle entreprenører under byggeprossesen, det sparer både kunden og alle involverte for tid og krefter.
Vi tror på god planlegging, og ønsker og bli innvolvert på et tidlig stadium.

Våre mål og visjoner er å være en solid aktør, med gode og fornøyde arbeidere og kunder. Klarer man det, vil en kunne utvikle en stabil kundekrets, og få forutsigbare og gode oppdrag fra fornøyde referanser.

Vi har sentral godkjenning, og kan stå for utførelse og kontroll

Firmaet tar fleste oppdrag i faget under tiltaksklasse 2.
Alt fra mindre tilbygg til f.eks to/firemannsboliger. Tar gjerne totalentrepriser, og kan også bistå med å lede ditt byggeoppdrag med eksterne utførende firmaer. Hjelp til byggesøknader og planlegging

Tilbygg - Nybygg - Rehabilitering og etterisoleringkonsulentjenster og oppfølging av byggeprosjekter - Montasje av innredninger - Betongarbeider

Fjellerud Bygg har flere prosjekter å vise til, blant annet har de stått for utførelsen av flotte Gvepseborg Café & Restaurant.

Etikett

Fjellerud bygg er en avdeling del av selskapet Eiendomsdrift

Adresse: Svaddeveien 145, 3660 Rjukan, Norway
Telefonnummer: 35094700
on.ggybdurellejf@tsop
By: Rjukan
Rute: Svaddeveien 145
Postnummer: 3660


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:30
Tirsdag: 07:00 - 15:30
Onsdag: 07:00 - 15:30
Torsdag: 07:00 - 15:30
Fredag: 07:00 - 15:30

Nærliggende lignende selskaper
Polyvox Norge AS Polyvox Norge AS 713 meter Polyvox produserer CD, DVD og tilbyr produksjon av Blu-ray, Vinyl og preloading av mi...
A I M tjenester AS A I M tjenester AS 770 meter AIM Tjenester AS tilbyr håndverkerarbeid innen snekker- og malertjenester!
MamaNjoki MamaNjoki 4 km Kontakt/ konsulent - Øst-Afrika
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler