facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fjellfrosk Media

Info

Fjellfrosk Media har base i Tromsø. Vi produserer film, tekst og grafisk design. Se mer på fjellfrosk.no

Historie

Fjellfrosk Media er en mediebedrift med base i Tromsø. Etter å ha jobbet frilans i noen år bestemte vi oss for å slå oss sammen under en og samme paraply; Fjellfrosk Media.

Vi produserer i hovedsak film og grafisk design. For nettsider og annen medieproduksjon har vi et stort nettverk av frilansere som jobber prosjektbasert hos oss.

Navnet Fjellfrosk Media så dagens lys i starten av 2017. Hvis du lurer på hva "fjellfrosk" betyr, så kan vi avsløre at det er et gammelt ord for "jerv".

Inspirasjonen til navnet kommer fra Fjellfroskvannet, som er et vann like ved der vi har hytte, på vår farfars hjemgård Rydningen.

Vi takker alle støttespillere og medhjelpere som har pusha oss i oppstarten.

Adresse:
Telefonnummer: 91190393
By: Tromsø


Nærliggende lignende selskaper
Unfrozen Pictures Unfrozen Pictures 147 meter Oversatt av Google Flott arbeidssted! Original Great work place!
Nordic Pharma Inc Nordic Pharma Inc 9 km Nordic Pharma Inc AS er et prosessanlegg for marine oljer, og leverer til Nordic Natu...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler