facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fjellhus Maskin AS

Info

Fjellhus Maskin AS er et salgs- og utleie firma for både bedrifter og privatpersoner. Salg av Gaupen hengere, og utleie av gravmaskiner m.m

Historie

Fjellhus Maskin er et salgs- og utleie firma for både bedrifter og privatpersoner. Vårt mål er å være billigst på utleie i Østfold, og konkurrere på prisene til tilbehør til tilhengere.

Vi driver med utleie av minigravere, minidumpere, hjullastere, lifter, arbeidsutstyr, hengere, en campingbil og en minibuss.

Fjellhus Maskin er en forhandler av Gaupen hengere, så det selges også her hos oss.

Velkommen skal du være!



"Fjellhus Maskin AS er et utleiefirma for både bedrifter og privatpersoner. Firmaet har både minigravere, minidumpere, hjullastere og maskinhengere.Vi har også salg av Gaupen hengere.På stedet vårt i Moss har vi eget verksted, og stort utvalg av reservedeler på lageret vårt."
Adresse: Årvollskogen 30, 1529 Moss, Norway
Telefonnummer: 40555852
By: Moss
Rute: Årvollskogen 30
Postnummer: 1529


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Anmeldelser
Som avtalt dro vi for å hente/låne en tilhenger i dag før stengetid. Vi kom til låst dør, og dermed ingen tilhenger. Vi var ikke de eneste.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fjellhus Maskin AS.

Moss tilhengerforhandler

åpningstider, plassering. Årvollskogen 30 moss tilhengerutleie kart bykart, satellitt visning. Fjellhus Maskin AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fjellhus Maskin AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fjellhus Maskin AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler