facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fjord1 ASA

Fjord1 ASA

Info

På denne sida legg vi ut spennande nyheter frå Fjord1, i tillegg til ledige stillingar på sjø, og ved kontora våre i Florø, Bergen og Molde.

Historie


Vi i Fjord1 er teknologioptimistar, og vi jobbar dagleg med nybygg i verdsklasse! Fjord1 har gjennom nye anbodskontrakter ein leiande posisjon innanfor det grøne skiftet i ferjenæringa. I løpet av dei neste åra skal vi bygge minst 20 nybygg basert på lav- og nullutsleppsteknologi.

Fjord1 er den største og leiande leverandøren av ferjetenester i Norge, med hovudtyngde på vestlandet.

Med fokus på sikkerhet, gir vi vore reisande ei trygg, miljøvennleg og forutsigbar reise. Fjord1 er ein kompetansearbeidsplass, og vi har stadig behov for ny kompetanse til spennande stillingar til sjøs, og ved kontora i Florø, Bergen og Molde.

For meir informasjon besøk heimesida vår: www.fjord1.no

Vår oppgave

På denne sida legg vi ut spennande nyheter frå Fjord1, i tillegg til ledige stillingar på sjø, og ved kontora våre i Florø, Bergen og Molde.

Adresse: Strandavegen 15, N-6902 Florø
Telefonnummer: 57757000
on.1drojf@tsop
By: Florø
Rute: Strandavegen 15
Postnummer: N-6902



relaterte søk: fjord1 ferjeruter, fjord1 priser 2018, fjord1 priser, fjord1 arsvågen, fjord1 møre og romsdal, fjord1 ferjeruter sogn og fjordane, fjord1 ferjeruter hordaland, fjord1 halhjem sandvikvåg
Nærliggende lignende selskaper
FjordKysten FjordKysten 399 meter Flinke folk på ein kjekk turistinformasjon. Gode tilretteleggere for både individuell...
Travel in Norway Travel in Norway 3 km Prosjekt - og konsulent tenester for reiselivsnæringa.
Anmeldelser
Patetisk service på Leirvåg- Sløvåg fergen. Møkka folk
Tok Fjord 1 fergen Ivar Aasen fra Hella til Vangsnes. Triste saker. Ingen kafé. Ingen kaffe- eller matautomat. Ikke mulig å stå på dekk og få utsikt. I det hele tatt, lite koselig
Ferga Askvoll -Gjervik.Er på besøk på Askvoll og skulle over.Ankom fergekai 3 min.før avgang.Fergen var på tur fra kai og jeg ble selvfølgelig stående igjen.Hadde en avtale på Atløy og rakk selvfølgelig ikke den.Dårlig.Er det vanlig praksis og gå før oppsatt tid.?
Båtane til Fjord1 i Floraskjærgarden er til dels slittne og høgt støynivå. Dårleg opplegg for av og påstigning på øyer uten ferjelemm. Varierande service blandet dei om bord.
Flottaste transportselskapet
Fine båter som jeg tar ofte til Askrova
Overpriset som fy, og bare surr på kaien når det gjelder køen, beregn ekstra god tid, for du kan risikere å bli stående noen timer!
Ikke stedet for kundeservice, den er rett og slett elendig.......
Norges største fergerederi. Masse kompetanse og flinke folk i rederiet
God mottakelse og servisen var god
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler