facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fjordbotn Camping

Info

FJORDBOTN CAMPING SENJA,NORWAY

Historie

Fjordbotn Camping ligger innerst i Stønnesbotn på nord-siden av Senja. 45 km fra Finnsnes. Fra Lysnes, bare 5 km, kan du ta hurtigbåt til Tromsø.
Ellers ligger vi strategisk plassert, bare en 5 kilometers avstikker fra Nasjonal turistvei, som strekker seg rundt Senja, fra Gryllefjord(ferge fra/til Andenes, til Botnhamn( ferge fra/til Brensholmen. Fra Brensholmen er det kun en 40 minutters kjøretid til Tromsø.

Adresse: Stønesbotnveien 401, 9373 Botnhamn, Troms, Norway
Telefonnummer: 77 84 93 10
on.ntobdrojf@tsop
By: Botnhamn
Rute: Stønesbotnveien 401
Postnummer: 9373



relaterte søk: camping senja, tranøybotn camping, skatvik camping, camping gryllefjord, finnsnes camping, overnatting senja, camping troms, flakstadvåg camping
Anmeldelser
Flott beliggenhet og svært velorganisert. Her har de skjønt hvordan man legger opp til en god teltopplevelse. Eget område med egne dusjer og toaletter rett ved. Nyklipt gress. Godt med plass. Rett og slett veldig bra for en syklist på veien. Anbefales.
Når det står "gode teltplasser" forventer man i det minste at gresset skal være klipt og at bakken er rett nok for et telt. Og selvfølgelig at det ikke er gjørmete. Eller at det skal være noe som ser ut som en døppeldynge foran teltplassen. "Gode teltplasser" har gjerne litt utsikt også, men ikke her. Dette er selvfølgelig for dårlig
Fantastisk camping med nydelig utsikt. Superkoselig og behjelpelig betjening som gjorde at eg kom meg på ønsket fjelltur. Rent og pent og gode dusjer. Har og grill hytte ved brygga. Skal du campe på Senja, dra hit.
Nydelig plass ved sjøen omringet av vakre fjell, ligger i nærheten av turene Segla og Hesten. Mulighet for å vaske tøy, god standard på toalett og dusj. Teltområdet er trivelig med fin "nabostemning", kom gjerne tidlig for å sikre god plass.
Fint sted,men sjølve campingplassen ikke helt ferdig ennå,virket det som. Men nytt kjøkken og sanitærrom som va helt toppers!
Sto der i 5 dager med bobil nå på sensommeren, veldig flotte oppstillingsplasser ved sjøkanten, rent og pent på alle deres fasiliteter. Anbefales virkelig
2- mannshytte og fellesområdene føltes meget spartansk og under pari og bør gjøres noe med. En annen overnattingsplass eller telt er inntil da alternativet ved mitt neste besøk på Senja.Rom: 2/5
Nydelig beliggende camping nord på Senja, det meste av det beste er innen en time fra campingen. Segla, Hesten, Astridtinden, Ersfjord, Mefjordvær, Tungneset m.m Campingen har det du trenger inkluder WiFi og vaskemaskin, veldig bra renhold. Supert vertskap med en veldig god service, trivelige folk. Vi har bodd her i en uke i campingvogn. Vi kommer garantert tilbake.
Fantastisk plass Skal garantert tilbake
Endel bygningsmessig som bør utbedres på herretoalettet. Ellers fikk vi leid robåt for 100 kr, og etter 1 time hadde vi middag en hel uke. Mye torsk og sei noen åretak utenfor campingen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler