facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fjordkroa på Leikanger

Fjordkroa på Leikanger
Adresse: Sognefjordvegen 34, 6863 Hermansverk, Sogn Og Fjordane, Norway
Telefonnummer: 576 54411
By: Hermansverk
Rute: Sognefjordvegen 34
Postnummer: 6863


åpningstider

Mandag: 12:00 - 22:00
Tirsdag: 12:00 - 22:00
Onsdag: 12:00 - 22:00
Torsdag: 12:00 - 22:00
Fredag: 12:00 - 22:00
Lørdag: 12:00 - 22:00
Søndag: 13:00 - 22:00


relaterte søk: fjordkroa leikanger meny, den gode nabo leikanger, den gamle nabo leikanger
Nærliggende lignende selskaper
Cafe Herman Cafe Herman 23 meter
Cafe Herman Cafe Herman 27 meter Møteplass i Leikanger.
Anmeldelser
Dessverre en dårlig opplevelse. Typen bestilte rullekabeb, han synes den var helt grei. Jeg bestilte en pizza, som minnet om en forstørret first price frossen pizza. Du kunne tydelig se at det var ferdig kjøpe bunn, og fyllet smakte ingenting. Jeg spurte om å få litt ketchup fordi det var så lite smak, og da fikk jeg en ketchup som var gått ut for ett år siden, så vidt jeg fikk ketchupen den ut av tuben. Fikk heldigvis pengene tilbake, hyggelig betjening. Kommer nok ikke til å spise her igjen.
Tok en evighet å få maten. Bestilte bl.a. 1 stor pizza, Husets Spesial. Skinke, kjøttdeig, pepperoni, biff, løk. Den ble servert med 3 biter pepperoni, 7 biter veldig godt stekt biff, og null kjøttdeig. Prøvde å si dette til servitøren, men han bare pekte på bitene, og sprang til kjøkkenet. Mattilsynet bør nok ta seg en tur også. Tørker bestikk, hender og mer til med samme klut, som ligger bak kassen. Bordene ble ikke spritet mellom bordsettingene. Maten smakte greit spiste uten bestilk, men kommer nok aldri tilbake hit.
Maten var billig og helt middelmådig. Vi bestilte en lasagne og den minnet om noe man kan kjøpe frossent på matbutikken. Det er tross alt en kro så restaurantkvalitet kan ikke forventes.
Noe av maten du får servert der er veldig god mens noe av det er ikke fullt så bra. Feks alt for overkokt pasta og kliss våt og slapp salat. Det er og noe vente tid der, men ikke sånn at du lurer på hvor den maten blir av. Har en tendens til å overkrydre eller underkrydre maten. Plasseringen til kroa er nydelig når det er fint vær, du kan sitte ute i solen og se på fjorden og fjellene som strekker seg langs Sogn.
Desverre er dette et sted hvor potensialet for suksess, ikke har blitt gitt en tanke. Stedet har fantastiske.omgivelser og muligheter for både båtfolk og bilister. Men trenger absolutt nytt blod
Har både glutenfri pizza og hamburgerbrød! Utrolig hyggelig besetning, og maten skal det ikke stå på. En av de bedre glutenfrie pizzaene jeg har smakt. Kan absolutt anbefale denne restauranten
Vi fikk virkelig hjelp av dem til å få varmt mat. Vi fikk leveranse etter stengetid, slik at vi kunne få mat etter en lang dag med kjøring. Tusen takk for innsatsen! Det var virkelig fantastisk!
Rullekebaben var helt nydelig, spicy og dönerkjøttet smaker som det skal nydelig plass for en matbit på veien
Helt grei mat, men ikke noe mere... sånn passe...noe smakløs og stusselig.
Bestilte black&white. Knusk tørt kjøtt, tynn saus. Hele måltidet bar preg av å ha vært varmet i mikrobølgeovn. Iskaldt og utrivelig lokale.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler