facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fjordtønna

Fjordtønna

Info

Velkommen til Fjordtønna i Samnanger! På Tysse lagar vi tretønner, trau, stampar og mykje anna fint basert på lange bøkkartradisjonar i området.

Historie

Velkommen til Fjordtønna i Samnanger! På Tysse lagar vi tretønner, trau, stampar og mykje anna fint basert på lange bøkkartradisjonar i området. I ei tid med mykje plast og lettvinte løysingar er vi stolte av å laga skikkeleg kvalitetshandtverk som varer til gode prisar.

Vi er oppteken av å ta vare på dei rike bøkkartradisjonane, og er som economuseum opne for publikum til å koma og sjå korleis ei tretønne vert til i verkstaden. I butikken har vi «juksa litt» og laga nokre flotte, fiks ferdige tønner som du kan få kjøpa med deg heim om du vil. Flotte gåver som varer til dei som har alt!

Adresse: Indre Tysse 56, 5650 Tysse, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 92253785
on.annytdrojf@tsop
By: Tysse
Rute: Indre Tysse 56
Postnummer: 5650


åpningstider

Mandag: 00:00 - 00:00
Tirsdag: 12:30 - 18:30
Onsdag: 00:00 - 00:00
Torsdag: 12:30 - 18:30
Fredag: 00:00 - 00:00
Lørdag: 00:00 - 00:00
Søndag: 00:00 - 00:00

Anmeldelser
Hyggelige og profesjonelle mennesker, kvalitets håndverk!
Godt norsk Håndtverk. Vi trenger tradisjoner.:-
Oversatt av Google Interessant sted å besøke. Veien opp til stedet er ganske bratt, men det er verdt det. Perfekt arrangement for en gruppeopplevelsestur. Småbyteknikk på sitt beste Original Interesting place to visit. The road up to the location is rather steep but it is quite worth it. Perfect event for a group experience trip. Small town engineering at its best
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fjordtønna.

Tysse kulturell gavebutikk

åpningstider, plassering. Indre Tysse 56 kart bykart, satellitt visning. Fjordtønna adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fjordtønna. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fjordtønna med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler