facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flatlandsmo Camping

Flatlandsmo Camping

Info

Flatlandsmo Camping with its stunning view and great hospitality is a simple and friendly campsite located 12 km outside Voss center.

Historie

Flatlandsmo Camping with its stunning view and great hospitality is a simple and friendly campsite located 12 km outside Voss center.

Adresse: Flatlandsmoen 6, 5709 Voss
Telefonnummer: +47 56517808
By: Voss
Rute: Flatlandsmoen 6
Postnummer: 5709



relaterte søk: saue camping, voss camping voss, camping voss, campingplasser hordaland, tvinde camping, priser voss camping, fast campingplass voss, opheim camping
Nærliggende lignende selskaper
HAUGO UTLEIGE HAUGO UTLEIGE 9 km Flott sted. Bittelitt kronglete og komme til men ikke noe fælt. Vi sover på den lille...
Anmeldelser
Koselig campingplass hvor en kan telte eller leie hytte for 700kr natta. Hovedvei ligger rett ved campingplassen og støy fra biler høres godt. Alltid anbefalt ørepropper hvis en plages. Liten kiosk og lekeplass. Fabelaktig utsikt mot vann / fjell. Jeg leide hytte. Hytten er eldre, men har sin sjarm og som de fleste hyttene på en campingplass, så er det veldig lytt. Hytten har kjøleskap, hybelkomfyr, og det meste en vil trenge.
Er her flere ganger pr år, har heile den store grå hytta med 20+ sengeplasser. Greit, men virker å være litt gitt opp. Trengs en oppgradering av spesielt kjøkken og allrom. Må hive gammelt kjøkkenutstyr, få inn praktiske kjø og fryse muligheter, og få byttet avtrekk. Rom: Skummadrasser og korte senger. Ellers grett. Aktiviteter i nærheten: Turer i nærområdet er fint. Kort vei til Voss city.
Besøket begynte svært bra, med veldig hyggelig mottakelse! Det fortsatte bra, med at jeg fikk en veldig fin plass til telt og bil. Jeg merket meg at de fleste naboene var småbarnsfamilier, - altså lå det ikke an til støyende festing ut over natta. Vei nr 13 går rett ved plassen... Håper jeg får sove likevel, tenkte jeg. Joda, sovnet kjapt til å være i telt. Våknet ca 03:30, hente vann i bilen. La meg igjen, og halvsov til ca 04:30. BROOM. Litt stille. BROOM. BROOM. Jeg ga opp, pakket sammen, og forlot plassen ca 05:30. Synd. Hadde begynt å tenke på å være der to netter hvis jeg fikk sove.
Flott camping 15 min fra Voss sentrum. Ligger fint til ved vannet. Utrolig hyggelig og serviceinnstilt betjening. Ligger rett ved hovedveien, så man må regne med noe trafikkstøy. Men ikke mer enn andre plasser. Kr 350,- inkl strøm for en bobil og 2 personer.
Fin plass med med mange plasser for camping. Koselig strand og is i kiosken. Veldig hyggelig mann som driver plassen. Upåklagelig serviceService: 5/5
Koselig plass/familieplass. Alle fasiliteter. Veldig hyggelige eiere. Liten kiosk. Turmuligheter, bading i ferskvann, og ca 5 til 10 min. til Voss sentrumService: 5/5
Skihelg på Voss Svært fornøgd med opphaldet på Flatlandsmo Camping! Leigde ei hytte med 4 senger og den var heilt super og svært billig for oss som var på Voss for å gå topptur på ski. Det var varmt og godt på hytta når vi kom, sjølv med minusgrader ute. Sanitæranlegget var reint og fint. Praktisk å kunne parkere rett ved sidan av hytta. Vertinnen var superhyggeleg, og kundeservicen var verkeleg 10 av 10!
Greit sanitær. Mye vei støy fra hovedvei. Veldig bløtt i gresset når det reiner. De driver uten godkjent kasse system, så her var det vanskelig å få en gyldig kvittering for handelen.
Vi lå i telt på oppsiden, og det er ganske mye støy fra veien som går forbi.Service: 3/5
Nær Voss. Ligger ved et vann, men alle besøkende blir henvist til en gresslette uten tilgang til vannet. Burde brukt litt og laget tilgang her også. Strand og brygge var for fastboende. Sanitærbygning var ok. Tømmestasjon for campingtoalett var uten tvil noe av det skitneste jeg har opplevd, her kan man bedre. Avkjøring til campen er farlig, da den ligger i en sving. Her burde det vært søkt om "dobbelspor" for avkjøring og senket hastighet forbi.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler