facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flekkefjord Sparebank

Flekkefjord Sparebank

Info

Velkommen til Flekkefjord Sparebank på Facebook. Vi besvarer henvendelser og kommentaterer i bankens åpningstider.

Historie

Flekkefjord Sparebank er en frittstående og selveiende sparebank. Banken ble etablert i 1837 og er en av landets eldste sparebanker. Flekkefjord Sparebank er den dominerende banken i regionen med en forvaltningskapital på ca 6 milliarder kroner (pr 31.12.2015).

Banken har 5 salgskontorer og er foruten hovedkontoret i Flekkefjord representert med kontor på Moi (Lund kommune), Liknes (Kvinesdal kommune), Lyngdal og Vanse (Farsund kommune).

Forretningsidé

Flekkefjord Sparebank skal tjene kundene innenfor sitt virkeområde bedre enn noen annen bank, både på kort og lang sikt. Samtidig skal banken spille en sentral rolle i utviklingen av bankens distrikt.

Lokalbank

Som vår forretningsidé fastslår er Flekkefjord Sparebank en lokal sparebank som tar sikte på å dekke bank- og øvrige finanstjenester til privat- og forretningskunder i lokalmarkedet. I tillegg ønsker banken å være bankforbindelsen til utflyttere og andre med røtter og forbindelser til byen og distriktet.

Fullservicebank

Vi tilbyr våre kunder alle relevante bank og finanstjenester. Enten i egen regi eller i samarbeid med bankens samarbeidspartnere som Flekkefjord Megleren (datterselskap), Frende Forsikring (deleier), Norne Securities (deleier), Skagen Fondene og DNB Asset Management.

Solid bank

I dag fremstår Flekkefjord Sparebank som en av landets mest solide og veldrevne sparebanker. Den garanti som Bankenes Sikringsfond gir til bankens innskuddskunder er p.t. kroner 2 millioner. Store innskytere kan derfor være trygge på at også deres innskudd er sikre i Flekkefjord Sparebank.

Adresse: Brogaten 18, 4400 Flekkefjord, Norway
Telefonnummer: 38 32 00 00
on.knaberapsdrojfekkelf@tsop
By: Flekkefjord
Rute: Brogaten 18
Postnummer: 4400


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:30
Tirsdag: 09:00 - 15:30
Onsdag: 09:00 - 15:30
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 15:30


relaterte søk: flekkefjord sparebank moi, flekkefjord sparebank vanse, flekkefjord sparebank åpningstider, flekkefjord sparebank app, flekkefjord sparebank kvinesdal, flekkefjord sparebank nettbank, flekkefjord sparebank lyngdal, sparebank 1 flekkefjord
Anmeldelser
Ikke mye bra å snakke om ved mitt kundeforhold til dem. Som er avsluttet
Behjelpelige, hyggelige og dyktige folk! Anbefaler på det sterkeste!
Enkel og effektiv men ingen hyggelige Smil å få slik som inne i banken
God og effektiv service med høflig betjening!
HELT OK VAR MIT BESØK PÅ MOI
Gode vilkår, vennlige ansatte.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler