facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flekkefjord Vannsportklubb

Flekkefjord Vannsportklubb

Info

Flekkefjord Vannsport Klubb

Historie

Flekkefjord vannsportklubb startet for 10 år siden, så i år har vil 10 år’s jubileum. Vi i klubben jobber hvert år med forbedring av wakeboard park og vil få parken opp til internasjonalt bruk. Og i 2014 blir det VM i Telemark så vi bruker tiden vi kan og trene til dette på nytt utstyr.
Vi er en klubb på 100 medlemmer og vi liker og ha sosiale kvelder med medlemmer. Vi finner på alt i fra og se filmer, griller eller bare kose oss på kabelen.
Vi har wakeboard konkurranser hvert år, i år skal vi ha 6 konkurranser i Flekkefjord. 5 stk for sosialiteten og gode trenings måte for og presse hver en av oss til og yte mer. For i slutten av sesongen kommer det alle venter på NM i wakeboard som i år er i Flekkefjord.
I Flekkefjord vannsportklubb er alle deltakere vinner, alle som er med og deltar lærer av væra med på konkurranser.
I klubben så har vi trenings dag, der vi samles og kjører på brett når vi er ferdige på kabelen så har vi grilling og film kvelder for alle som ønsker og vær i klubben..

Adresse: Nulandsvika, 4400 Flekkefjord, Norway
Telefonnummer: 90717104
By: Flekkefjord
Rute: Nulandsvika
Postnummer: 4400


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler