facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flekkefjord Villsaulam

Flekkefjord Villsaulam

Info

Flekkefjord Villsaulam driver med økologisk villsau og den verneverdige rasen vestlandsk fjordfe, langs kysten av Flekkefjord. Begge er kystlyngheimens slåttekar og er ypperlige landskapspleiere, som er med på å holde turområdene i hevd.

Historie

Anne Willoch og Roar Svindland driver som villsaubønder på heltid. De driver med sauehold på Daatland, Kjørsfjell, Kleppa og Li, som er en del av Flekkefjord landskapsvernområde, der de også har beitende noen vestlandske fjordfe.

Siv og Terje Mydland driver med villsau ved siden av jobb, og har sauene beitene på de gamle gårdsbrukene langs Stolsfjorden; Grunnevik, Staaby, Helle og Unhammer.

Sammen har vi dannet Flekkefjord Villsaulam som står for salg av pinnekjøtt, fenalår, kalvekjøtt og lammeskinn. Alt er 100% økologisk og Debio godkjent.

Adresse: Bekkeveien 11, 4400 Flekkefjord, Norway
Telefonnummer: 41613603
By: Flekkefjord
Rute: Bekkeveien 11
Postnummer: 4400


Nærliggende lignende selskaper
Egra Gard Egra Gard 11 km Egra Gard er en gammel gård i Gyland som i løpet av de neste årene skal gjenopplives ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler