facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flk bil as

Flk bil as

Info

vi reperer alt mekanisk + eu kontroller opp til 7,5 tonn
bilskader + lakkering dekk og felger salg deler til alle biler



"Når bilen trenger service, en ny del, eller bare fått en ripe i lakken, vet du hvor du kan komme for å få rask og god hjelp. Sund Lakk Karosseri AS har hjulpet mange bileiere med alt fra oljeskift til omfattende reparasjoner. Vi er godkjent bilverksted opp til 7500 tonn og godkjent karosseri verksted. Vi forsøker å kontinuerlig tilpasse våre tjenester slik at de til enhver tid imøtekommer kundens behov. Vi er også medlem av superdekk og mekonomen. Ta kontakt for komplett bilverksted, mekanisk reparasjon, karosseri og lakk, kjøp og salg av bil, henting og levering av bilen din mm."
Adresse: smånipavegen 6, 5381 Kausland, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 90926698
on.klf@raniets
By: Kausland
Rute: smånipavegen 6
Postnummer: 5381


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00

Anmeldelser
Bra verksted. Til motsetning av særdeles mange andre verksted, så "finner de ikke på ting" for å tjene penger. Videre planter de heller ikke feil. Det sistnevnte er noe jeg har oppdaget på mange verksted. Du har bilen inne, og rett etter du har fått den tilbake noen dager, så oppstår det plutselig en feil du aldri har hatt før. Slik er det ikke her.
Tilbake igjen etter to år og ny Eu-kontroll fikk jeg god service. Alt som undertegnede spurte om ble besvart. Nøye og forståelsesfullt fikk jeg god informasjon. Min 11 år gamle Volvo var i de beste hender! Kom til avtalt tid tidlig på morgenen. Ble godt mottatt og vist uoppfordret alle delene som var bestilt til min bil. Senere på dagen var alt fiks ferdig med topp resultat. Avtalt pris ble også rett. Stedet har også leiebil man kan låne slik at man slipper å vente i timesvis på verksted. Derfor 5 stjerner til Steffen og teamet hans.
Kjapt og greit god service.
Satte bilen på dette verkstedet da de lovet å fikse hjulbuene på bilen til min samboer. Bilen sto i 9 dager før hun ringte for å høre hvordan de lå an i arbeidet, og ble møtt med bortforklaringer og mer uvisshet. Ringte igjen dagen etter, da hadde de ikke gjort noe med bilen- og kom heller ikke til å gjøre noe. Elendig å informere om sånt etter å ha hatt bilen i 10 dager- og kun fordi hun selv ringte og purret. Hvem vet hvor lenge bilen hadde stått om vi ikke hadde mast? Unødvendig.
Min datter satte inn bilen sin for å fikse hjulbuene. Jobben skulle ta tre dager, etter ti dager ringer hun for å høre status. Ingenting gjort...
Hverken avtalt pris eller arbeid utført. Legger aldri eit øre igjen der igjen.
Hyggelig og dyktige mekanikere, som klarte å gjøre jobben som ingen i Bergen kunne gjøre til en like hyggelig pris
Meget god service . hyggelige folk.pris som avtalt.anbefales
Etter hjulskift…
Hjelpsomme og hyggelige folk.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Flk bil as.

Kausland bilverksted

åpningstider, plassering. smånipavegen 6 kart bykart, satellitt visning. Flk bil as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Flk bil as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Flk bil as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fristad bil as Fristad bil as 0 meter
SLK Bil SLK Bil 329 meter Meget god service . hyggelige folk.pris som avtalt.anbefales
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler