facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for FLOR

FLOR

Info

Arbeidskle for kvinner - utvikla og designa på Voss og Lillehammer.

Historie

Historia om Flor

Seinsommaren 2011 kom idéen om å laga anleis arbeidskle for kvinner. Me starta opp med den enkle idéen å gjera arbeidskle for kvinner så funksjonelle, tidsriktige og tilpassa som mogleg. Med inspirasjon frå sportsbransjen har me klar ein kolleksjon som me meiner tek arbeidskvinner på alvor!

Ingen land i verda har større andel kvinnelege arbeidarar på gardar, oljeplattformar, fiskebåtar, verkstadar og fabrikkar som Noreg. Dette er me i Flor veldig stolte av.
Gjennom våre kolleksjonar hyller me arbeidskvinna, og sikrar at ho kan føla seg vel på jobb, anten ho befinn seg midt i lembinga, i gulerotåkeren, eller med ein hammar i handa.

Våre kle er designa på Voss og i Lillehammer med innspel frå bønder. Som bonde må du beherska ein heil del ”yrker” – du er gartnar, snikkar, jordmor, anleggsarbeidar og rekneskapsførar, og det kanskje i løpet av same dagen! Me meiner sjølve å ha laga ein kolleksjon som kan passa til alt dette, og ynskjer sjølvsagt innspel om du er einig, ueinig, har tips eller forslag til kva me kan laga neste gong.

Og er du ikkje bonde? Arbeidsklea kan brukast av alle som vil!

Flor – works good on you!

Etikett

#myoffice #voss #florworks



"Flor lager praktiske og gode arbeidsklær som er tilpasset kvinnekroppen. Våre klær er utviklet og designet på Voss. Hos oss får du dameklær med stretch, høyt liv, god lengde på overdeler, og det lille ekstra med tanke på fargevalg og snitt. Gjennom våre kolleksjoner ønsker Flor å hylle arbeidskvinnen, og sikre at hun kan føle seg vel på jobb, enten hun befinner seg på et verksted, i barnehagen, i fjøset eller med en hammer i hånden. Vi ønsker rett og slett å lage arbeidsklær som vi føler oss vel i, og som gjør kvinner stoltere av yrket sitt!"
Adresse: Vangsgata 26 B, 5700 Voss
Telefonnummer: 0047 416 80 716
on.skrowrolf@tsop
By: Voss
Rute: Vangsgata 26 B
Postnummer: 5700



relaterte søk: flor fjøs, flor og fjære, flor klær, flora, flor band, florworks, flor arbeidsklær, florø
Anmeldelser
Hos Flor får du gode og funksjonelle arbeidsklær til damer i alle aldre. Min t-skjorte er f.eks lang nok i ryggen og har god passform. Anbefales!
Fabelaktig konsept. Kvalitetsklær til landbruk, eller fysisk arbeid generelt. Ta turen innom denne butikken:
Beste arbeidsklærne!
Jeg _esker_ Flor.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler