facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Florø Kiropraktorsenter

Florø Kiropraktorsenter

Info

Sunnfjord Medisinske Senter
Hans Blomgate 39
6900 FLORØ

Historie

Florø Kiropraktorsenter er lokalisert på Sunnfjord Medisinske Senter i Florø.

For ONLINE BOOKING følge linken:
https://promedbooking.inbusiness.no/?customer=201

Som primærkontakt gjer kiropraktoren ei fagleg vurdering gjennom konsultasjon og undersøkelse.

Undersøkelse inkluderer medisinsk, nevrologisk og ortopedisk undersøkelse. Ved behov kan dei henvise til vidare billeddiagnostikk som røntgen, CT, MR og muskel-/skjelett-ultralyd. Dette i tillegg til å henvise til vidare spesialistundersøkelse som rheumatolog og nevrolog dersom dette er indikert. Kiorpaktoren har rettigheiter til å sjukmelde i inntil tolv veker per kalender år.

Kiropraktorens virke omfattar undersøkelse, behandling, råd for opptrening og forebygging samt vurdering av vidare undersøkelse og omfattar med det alle aspekt aktuelle for ein pasient med muskel- og skjelettplager.

Kiropraktisk behandling vert utført av kiropraktorer. Kiropraktoren er definert som ein helseprofesjon som befattar seg med diagnostikk, behandling og forebygging av biomekanisk feilfunksjon i bevegelsesapparatet.

Behandlingsforma innbefatter spesifikk manipulasjon av ledd samt andre manuelle teknikkar for musklatur og bløtvev i heile bevegelsesapparatet innbefattande rygg, nakke og samt ledd,sene og musklar i armar og bein. I tillegg er der fokus på forebyggande øvelsar for stabilitet og haldning, samt råd og veiledning relatert til kosthold og ernæring.

Florø Kiropraktorsenter støtter hjelpeorganisasjonane UN Women og CARE Norge. Desse organisasjonane fremmer utdanning, rettighetar og trygghet for kvinner og barn- gutter så vel som jenter. Desse organisasjonane fokuserar på at hjelp til kvinner er hjelp til alle i familien og at utdanning og kunnskap er svaret for å få slutt på fattigdom og urettferdighet.



"Florø Kiropraktorsenter diagnostiserer og behandler alle former for muskel- og skjelettplage. Vi ligger i 3.etasje på Sunnfjord Medisinske Senter. Alle våre kiropraktorer er autorisert helsepersonell gjennom Helsedirektoratet og vi har oppgjørsavtale for trygderefusjon gjennom Helfo. Vi samarbeider tett med andre helsefaggrupper på SMS. Kiropraktorene våre kan sykmelde, henvise til MR og røntgen samt henvise til spesialistundersøkelse som revmatolog, nevrolog og ortoped.»"
Adresse: Sunnfjord Medisinsk Senter / Hans Blomgate 39, 6900 Florø
Telefonnummer: 40165801
on.retnesrotkarporik@tsop
By: Florø
Rute: Sunnfjord Medisinsk Senter / Hans Blomgate 39
Postnummer: 6900


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: naprapat florø, trykkbølgebehandling florø
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler