facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fluctus as

Fluctus as

Info

Utstyr til oppdrettsnæringen
Fôringsanlegg
Fôringsflåter
Kamera
Ensilasje utstyr
Service og vedlikehold på alle typer foringanlegg

Produkter

Fôringsanlegg
Fôringsflåter
Kamera



"Fluctus har menneskene du vil samarbeide med om utstyr og service til oppdrettsnæringen. Våre ansatte har høy kompetanse og lang erfaring innenfor sine fagfelt, og har gjennom tiår stått for utvikling, produksjon, installasjon og service av produkter til havbruksnæringen. Service er vår «religion» og våre kunder skal være sikret kvalitet i forhold til løsninger/design, gjennomføring av prosjekter og oppfølging/service i etterkant."
Adresse: Kolbeinsvik 109, 539 Kolbeinsvik, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 40091061
on.sutculf@ecivres
By: Kolbeinsvik
Rute: Kolbeinsvik 109
Postnummer: 539



relaterte søk: fluctus forflåte, fluctus flåte, fluctus proff, fluctus foring, fluctus ålesund, fluctus kamera
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fluctus as. Kolbeinsvik 109 kart bykart, satellitt visning. Fluctus as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fluctus as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fluctus as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler