facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flybussekspressen

Adresse: Karl Johans Gate 2 , Oslo 0154, NO
Telefonnummer: 815 44 444
By: Oslo
Rute: Karl Johans Gate 2
Postnummer: 0154



relaterte søk: flybussekspressen priser, flybuss gardermoen, flybussekspressen trondheim, rutetabell flybuss fredrikstad gardermoen, flybussekspressen fredrikstad bussterminal, buss fra gardermoen, flybussen priser, sas flybussen ruter
Anmeldelser
Jeg reiser mye i jobb... Bussen er alltid minst 15 minutter forsinket til min holdeplass, appen fungerer ikke, og nettsiden er serdeles dårlig. Det er vanskelig å kjøpe billett på forhånd, og brutalt mye dyrere å kjøpe billett på bussen. Sitter igjen med inntrykk av at de spekulerer i at folk skal måtte kjøpe på bussen. Det er trist å måtte begynne og avslutte reisen med sjåfører som ikke ser det som hensiktsmessig å møte kunden med et smil eller god service. Jeg har sluttet å bruke flybussen på korte reiser, kjører heller selv og tar kosten med parkering på flyplassen.
Bussen på Evenes og billetten sier at bussen går 1050. Bussen kom ikke, og 10 minutter etter avgang sier en bussjåføren som skal kjøre bussen går tidligst 1240 da de venter på et Norwegian fly som var forsinket. Han anbefalt oss og 20-30 andre passasjerer å bruke en alternativ rute. Vi regnet defor med at det ikke burde være et problem å få refusjon, da vi hadde forhåndsbetalt billetter. Da vi kontaktet Flybussen og ønsket refusjon for være ubrukte billetter var svaret blankt nei. De sier det ikke er deres problem, og at vi ikke kan få refusjon eller få dekket ekstra utgifter ved alternativ transport. De anbefalte oss å vente ca 2 timer på en flyplass midt i ingenmannsland der det ikke engang er kiosk å vente på før man sjekker inn. Ingen steder i kjøpsprosessen står det at bussen følger et bestemt fly.
Flybuss Oslo lufthavn Gardermoen. Dårlig og dyrt! Har kjøpt reisekort hos dem som ikke virker :-. Dette gjaldt for flere på min busstur. Hvorvidt kortet ikke fungerer eller buss sjåfør som ikke kan bruke systemene vet ikke jeg. Sjåfør likegyldig. Må da betale fullpris. Kunde service er intetsigende og vil ikke hjelpe.
Helt elendig service. Og ingen bryr seg
Ventet på flybussen i nesten en time men den kom aldri, så ble nødt til å ta taxi for å rekke flyet. Nå nekter de å refundere beløpet for taxien til flyplassen selvom det står at man har krav på dette på deres egne nettsider. Frekk, treg og generelt dårlig kundeservice.
Ta tog, ikke buss!!!! Jeg skulle ta flybussen fra Oslo lufthavn til majorstuen. Jeg sto utenfor bussen og prøvde å bestille billettene via nettsiden deres, her fikk jeg avvist opp på skjermen! Ettersom bussen skulle dra så valgte jeg å gå om bor. Her møter jeg det jeg vil mildt sagt kalle dårlig kunde pleie. Jeg forklare situasjonen til sjåføren at det kom avvist når jeg prøvde på nett, jeg vet at jeg har penger på kortet, så jeg velger å prøve på nytt igjen. Da har bussen forlatt plattformen og beveget seg e`n 30 meter ut på hovedveien. I mens jeg prøver på nytt stopper han bussen og sier «nå må jeg se billetten eller så må du gå av!» Jeg forklarte igjen situasjonen og sier at jeg prøver å kjøpe vi av nette. Han hever stemmen og repeterer seg! Da jeg fikk avvist igjen velger jeg å betale om bord på busse, for alternativet å gå av mitt i lufthavnvegen er jo bare helt sprøtt!
Jeg liker Flybussekspressen svært godt fordi det er lettvint å slippe å bytte. Jeg kommer nærmere hjemmet og det at den går fra tidlig på morgenen er selvfølgelig også viktig. I helgene går det ikke t bane før rundt 08:00 og da du ikke kjører bil er Flybussen helt avgjørende for å rekke et tidlig fly. Den går også ofte nok der jeg bor og sjåførene er hyggelige og hjelpsomme. Med kundekortet er prisen også helt fin!
Sjåfør behandlet kunde som ville betale med cash på en svært uverdig måte. Flybussen skal fra 01.11.2019 slutte å ta i mot cash selv om det er lovpålagt å ta i mot som betalingsmiddel. Firma som bevist velger å avvike fra loven er ikke mye å ha tillit til.
Har ventet en TIME på bussen deretter mistet jeg den, veldig dårlig transport anbefaler IKKE!
Undertegnede er rullestolbruker og reiste fra Fredrikstad 17 juli 0530 med fremmøte 0515, og retur fra Oslo lufthavn, Gardermoen 28 juli 2110. I god tid før avreise fra Fredrikstad ringte jeg daglig leder og fik bekreftet at dette ikke var noe problem med utgangspunkt i den elektriske rullestolen. Det meste fungerte for så vidt greit med unntak at det var ingen som hadde orientert sjåføren hverken på tur eller retur om at jeg skulle reise. Dette medførte en forsinkelse på tur med 6 minutter og retur 10 minutter. På retur møtte jeg 11 minutter før avgang med assistanse fra Gardermoen, og sjåføren ble selvfølgelig veldig stresset da han ikke hadde fått melding om min ankomst. Dette er daglig leders ansvar da det var han jeg snakket med personlig før avreise Fredrikstad.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Flybussekspressen med offentlig transport


Jernbanetorget 70 meter
11
12
19
Jernbanetorget 70 meter
12N
19N
31
31E
3N
42N
4N
54
5N
60
70
70N
Jernbanetorget 110 meter
74
80E
83
Jernbanetorget 120 meter
11N
Jernbanetorget 130 meter
17
18

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Flybussekspressen.

Oslo transport

åpningstider, plassering. Karl Johans Gate 2 kart bykart, satellitt visning. Flybussekspressen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Flybussekspressen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Flybussekspressen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Billettluken på Oslo S Billettluken på Oslo S 98 meter En helt nydelig stasjon i solskinn
Ikea-bussen Ikea-bussen 191 meter 74 bussen står ofte en stund her , så du slipper å fryse alt for lenge.
Gangbroa mellom Bussterminalen, Oslo S og Oslo City Gangbroa mellom Bussterminalen, Oslo S og Os... 282 meter Oslo bussterminal er et sted man oppsøker hvis man skal reise med buss eller har lyst...
Nordenga Bru Nordenga Bru 435 meter Oversatt av Google Flott design Original Tolles Design
Konkurrenten Busselskap Konkurrenten Busselskap 507 meter Flotte garantier trodde vi der vi satt og frøs i minus ti grader. Ingen info om hvor ...
Oslo Fjordcruise Oslo Fjordcruise 1 km Oi da! Dette var en så vakker opplevelse! Oslofjordens skjønnhet er uovertruffen og v...
Ring 2 Ring 2 2 km
Kirkeveien Kirkeveien 3 km
Jerusalem Bro Jerusalem Bro 3 km Artig fin ny bro over Akerselva fra Sagene til Sandaker
Lavprisekspressen Lavprisekspressen 4 km Uprofesjonelt selskap, bussen skulle kjøre 15.00 til Stavanger. Sjåføren starta ikke ...
Ring 3 Ring 3 6 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler