facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flybussen

Flybussen
"Flybussen kjører fra til og fra Bergen Lufthavn Flesland. Ruten går til Bergen sentrum via Knappetunellen og Fyllingsdalen, og videre til Åsane. Beregnet reisetid til Bergen busstasjon er ca. 20 minutter. Med 6 holdeplasser i sentrum, inkludert Festplassen og Bryggen, stopper bussen i gåavstand til de fleste sentrumshotellene."
Adresse: Flyplassvegen 555 , Bergen 5258, NO
Telefonnummer: 55 23 88 13
By: Bergen
Rute: Flyplassvegen 555
Postnummer: 5258


åpningstider

Mandag: 03:30-23:30
Tirsdag: 03:30-23:30
Onsdag: 03:30-23:30
Torsdag: 03:30-23:30
Fredag: 03:30-23:30
Lørdag: 03:30-23:30
Søndag: 03:30-23:30


relaterte søk: flybussen priser, flybussen fredrikstad, flybussen trondheim, flybussen trondheim stoppesteder, flybussen stavanger, sas flybussen ruter, flybussen evenes, flybussen harstad
Anmeldelser
Behagelig seter og behagelig tur med god kundeservice fra sjåførene. Tar vekk 2 stjerner fordi turen fra busstasjonen til Bergen lufthavn er avatert som 25 minuter, jeg har tatt denne turen i ett år 5 dager i uken og det tar som oftest 30 til 35 minuter selv uten trafikk. Grunnen til at jeg tar denne bussen er for å spare tid og komme presis på jobb, så når den er sen så pss ofte er det skuffende.
Flotte busser, internett i bussene har de også. Mulighet for å lade telefon i integrert USB kontakt i alle seter. Dyktige sjåfører som og gir god informasjon underveis på turen. Veldig greit med service på holdeplasser der de selger billetter og hjelper med bagasje. Kjapt og behagelig til og fra Flyplassen, sentrum 20 min og Åsane ca 30 min. Best å kjøpe billett på forhånd enten i automat eller internett/app/vipps da det er 20 kr dyrere ombord. Bussene går og døgnet rundt. Anbefales!
Sier at de går én tid også dukker de aldri opp. Du kan heller ikke ringe til de siden de aldri tar telefonen. Aldri stolt på dem eller vær avhengig av å rekke et fly via dem, du kommer bare til å hive penger ut vinduet.
For ei som har litt problemer med å gå bruker stokk var denne turen helt topp. God hjelp fra sjåføren og mye hjelp
Værst tenkelige selskap.
Avgangstidspunkt fra Fjøsangerveien er på internett oppgitt å være 19:07. Rutetabellen på stoppestedet sier 19:19. Bussjåføren sa at feilen på internett har blitt påpekt av flere. Det er viktig at feilen rettes.
God service,men ikke helt punktlig ved Oasen.
Flybussen, en buss som tar deg til flyet. Er vel ikke så mye mer å skrive. Gir den terningkast fire siden jeg en gang mistet flyet på grunn av flybussen som tok feil rute.
Lenge siden har tatt flybussen, men alltid hyggelige og hjelpsomme sjåfører.
Veldig hyggelig sjåfør, fin tur men uhøflig personell på perrongen ved Bergen flyplass.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler