facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flykicks Oslo

Flykicks Oslo
Adresse: Brugata 15 , Oslo 0186, NO
Telefonnummer: 400 76 287
By: Oslo
Rute: Brugata 15
Postnummer: 0186


åpningstider

Mandag: 11:00-18:00
Tirsdag: 11:00-18:00
Onsdag: 11:00-18:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-18:00


relaterte søk: flykicks oslo instagram, flykicks instagram, hunting lodge oslo
Anmeldelser
Behandlinga grenser til diskriminering: I dag ettermiddag ble jeg kjefta på for å svare mamma på telefon for å fortelle henne hvilken butikk jeg var forsvunnet inn på. Jeg fikk beskjed om at her i butikken snakker vi ikke i telefonen!telefonsamtalen varte i 10 sec og jeg var lavmelt. I butikken var jeg, han svenske som kjefta på meg, en hyggelig dame som eier butikken med han andre og kun 2 andre kunder. Ydmykende behandling!! Pengene mine bruker jeg bedre andre steder.
Butikken har fine klær men servicen er ikke til å tro. En svensk fyr som jobber der er rett og slett ikke på plass. Han prater og prater og hvis du ikke er interessert -blir han ufin. Det hele er nesten litt komisk. Når det gjelder bytting eller reklamasjon er det trøblete. Han forholder seg ikke til kjøpsloven!
Svært usympatisk selger. Vanskelig å bare kikke på fine klær uten å få belærende kommentarer. Jeg ville brukt pengene mine et annet sted.
Utrolig kjip kar på jobb fredag ettermiddag, påstått butikksjef, som nektet å selge skjorta for prisen som sto på prislappen, han ville ha 200,- mer for en størrelse større. Virket ustabil og sint. Synd, for butikken har kule klær.
Veldig god service og utrolig flotte sko. Anbefales.
Her kan du møte en nedlatende, belærende og svært lite hjelpsom butikksjef som burde holde seg langt unna kundene sine og overlate salg til sin kvinnelige kollega. Etter ganske mange besøk i denne butikken har jeg fortsatt ikke fått lov til å prøve noe annet enn strl. M, «den riktige størrelsen» til meg. Jeg er 193. Siste besøk ble vi stående å dra i hver vår ende av en jakke i strl. L. Jeg tapte. Butikken har fine klær, men det et bare å løpe unna hvis han her kommer mot deg. Kan føye til at han også fikk kona mi til å begynne å gråte da hun skulle forsøke å bytte en lue med byttelapp. Hun ble beskyldt for at lua var brukt, noe den ikke var.
Ville titte innom for å se om de hadde noen skjorter til meg men jeg gjorde den feilen at jeg snakket i telefonen på vei inn. Jeg ble høflig bedt om å ikke snakke i telefonen inni butikken så da gikk jeg. Hadde jeg snakket høyt i telefonen hadde jeg skjønt det men dette var en lavmelt samtale med slekta. Har prøvd denne butikken før og den resonnerer ikke med meg ser det ut til
Hyggelige folk, god stemning og gode råd!
Butikksjefen må være Oslos dårligste kundebehandler. Ikke interessert i å hjelpe kunden med å finne riktig størrelse på klær så lenge han får gjort et salg. Fremstår sur og nedlatende, og alt han foretar seg går i sirup. Gjør et poeng ut av å la kunder vente lengst mulig. Gjør deg selv en tjeneste og styr unna denne butikken.
Pricey, men kvalitet fra ende til annen.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Flykicks Oslo.

Oslo mote

åpningstider, plassering. Brugata 15 kart bykart, satellitt visning. Flykicks Oslo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Flykicks Oslo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Flykicks Oslo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Urban Urban 315 meter
Kappahl A/S Kappahl A/S 315 meter
Hennes & Mauritz Hennes & Mauritz 335 meter
Session Session 349 meter
Rainbow Fashion Rainbow Fashion 367 meter
Urban Urban 397 meter
Bodymap Bodymap 518 meter
Shangri-la Shangri-la 544 meter
Planet Fashion Planet Fashion 553 meter
Neo Tokyo Neo Tokyo 566 meter
H&M H&M 694 meter
Only Only 694 meter
Kappahl A/S Kappahl A/S 736 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler