facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flyklubben Øst

Flyklubben Øst

Info

Klubben har baser på Rygge og Rakkestad flyplasser. Vi disponerer fem fly og har egen flyskole. Ta flysertifikatet (LAPL eller PPL-A) hos oss!

Historie

I Flyklubben Øst finnes muligheter for alle!
For deg som allerede har flysertifikat finnes det flere fly å leie, dermed er det bare å booke et fly å legge i vei. For deg som går med en pilotdrøm i magen finnes muligheten for realisering! Flyklubben Øst driver sin egen flyskole med svært kompetente instruktører.

Skulle du falle utenfor disse to beskrivelsene, men alikevel er interessert i fly: Fortvil ikke! I Flyklubben Øst er alle velkomne. Det skjer mye sosialt, mange klubbturer. det er mange piloter som er både ivrige og villige til å fylle flyet sitt med passasjerer, og i grunn nok å gjøre selv for deg ikke har sertifikat.

Dermed ønsker Flyklubben Øst deg hjertelig velkommen til å bli en av oss.

Vår oppgave

Flyklubben Øst ønsker å samle flyinteresserte i Østfold! Vi har eget fly samt leieavtaler på ytterligere tre fly. Vi har også egen flyskole akkreditert for utdanning til småflysertifikatet PPL-A.

Etikett

Østfolds største flyklubb

Adresse: Rakkestad flyplass, 1890 Rakkestad
Telefonnummer: 97 12 59 12
on.tsonebbulkylf@tsop
By: Rakkestad
Rute: Rakkestad flyplass
Postnummer: 1890



relaterte søk: rygge flyklubb, ln pal, leie småfly med pilot
Nærliggende lignende selskaper
Nimbus Fallskjermklubb Nimbus Fallskjermklubb 1 km Kjempebra opplegg. Helt topp instruktører. Hadde en fantastisk tandemhopp
Historica historiske samlinger Historica historiske samlinger 3 km Veldig fint plass
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler