facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flyt Oslo

Info

Vi leverer lyd-tjenester og utstyr til konserter, eventer og turnéer. Totalproduksjoner bestående av lyd, og lys m.m. til små og store arrangementer. Flyt Oslo består av dedikerte mennesker med lidenskap for god lyd og gode opplevelser.

Historie

Magenta Music ble ble stiftet i 2014 og har siden da hatt fokus på god lyd og god service. Vi produserer komplette produksjoner innen lyd, lys og scene. Hos oss har vi en lidenskap for god lyd og gode opplevelser. Derfor investerer vi i det beste som finnes på markedet av utstyr. Alt vi har i utstyrsparken av høyttalere, miksere, mikrofoner, trådløse systemer m.m. er kun fra de ledene produsentene i segmentet. Alt vi utfører av oppdrag skal være i særklasse.

For oss er ingen oppdrag for store eller for små. Ikke vær redd for å ta kontakt. Vi er henrykte for alle henvendelser. Vi ivrer etter å formidle best tenkelig lyd, og skape den beste opplevelsen for publikum og ikke minst for deg som er arrangør, artist eller produsent. Vi tar alle slags oppdrag som innebærer formidling av lyd, lys og den gode konsertopplevelsen. Vi er en komplett leverandør og leverer ferdig produksjoner innen lyd, lys og scene.

Send gjerne en mail til [email protected] nå, så hjelper vi deg med ditt arrangement.

Adresse: Nye Vakås vei 64, 1396 Hvalstad, Akershus, Norway
Telefonnummer: 99701955
By: Hvalstad
Rute: Nye Vakås vei 64
Postnummer: 1396



relaterte søk: Bare Flyt, Bare Flyt rabatt, Bare Flyt Oslo, Bare Flyt Majorstuen, Floating Oslo, Bare Flyt Sagene, Parfloating Oslo, Bare Flyt Trondheim
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler