facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flyttom.no - Ditt lokale flyttebyrå

Flyttom.no - Ditt lokale flyttebyrå

Info

Bilutleie og flytting er vårt yrke - service er vår styrke.

Historie

Flyttom AS har vært etablert siden år 2000 og har gjennom årene markert seg som en anerkjent aktør innen bilutleie og flyttetjenester i Rogaland.
Vårt hovedfokus er innen varebiler og lastebiler, samt også flytte og transporttjenester.Våre priser er svært konkurransedyktige innen bilutleie og flyttetjenester.
Vi skal gjennom vårparten fornye vår bilpark ytterligere slik at til enhver tid våre kunder får en behagelig og komfortabel opplevelse.
Vi kan også tilby sjåfør ved leie av varebiler/lastebiler. Dette kan gjøres mot en gunstig timepris eller fastpris.
Som en ekstra service for våre kunder er vi tilgjengelige 24timer i døgnet. Ved leie av bil utover åpningstider kommer et tillegg i prisen.
Alle våre utleiebiler og tjenester med forsikring etter avtale. Varebilene vi tilbyr er av størrelse 4m3 til 35m3. ( Opptil 20m3 kan kjøres med vanlig førerkort klasse B).
Vi tilbyr tjenester innen: bilutleie, flytting, pakking, pianoflytting, transport, bemanning osv.

Adresse:
Telefonnummer: 51542400
By: Stavanger


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00

Anmeldelser
Veldig fornøyd med jobben Flyttom har utført for oss i forbindelse med flytting.To sterke hyggelige karer som jobbet varsomt og effektivt fra start til slutt. Veldig ryddig i kommunikasjonen og alt i alt absolutt å anbefale.
Rask og god service :-
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler