facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Follo Yogasenter

Follo Yogasenter

Info

Iyengar yoga for alle nivå med erfarne lærere - små klasser, individuell tilpasning og "hands on" korrigering ved behov.

Historie

Studio med kvalitetsyoga for alle nivå - yogaformene Iyengar Yoga og Yoga Works. Tilbud for alle nivå.



"Vi er erfarne, internasjonalt sertifiserte Iyengar yogalærere som har hatt kurs i Follo og omegn siden 2008. Vårt fokus er å tilby yogaundervisning av høy kvalitet og tilby unike yogaopplevelser. Det finnes et tilbud som passer både for deg som er helt ny i yoga og deg som har flere års erfaring. Vi har også fordypningstimer og workshops i helger og ferier for deg som vil ha en lengre økt iblant og fordype din yogapraksis.Iyengar Yoga er grunnlagt av BKS Iyengar og er en av de største internasjonale yogastiler. Yogaformen har fokus på gode og utviklende detaljer i yogaundervisningen, som gir riktig og trygg yogapraksis. Fokuset rettes dermed erfaringen i øyeblikket og stillingenes umiddelbare virkning på egen kropp."
Adresse: Gamleveien 2B, 1430 Aas, Akershus, Norway
Telefonnummer: 41287443
By: Aas
Rute: Gamleveien 2B
Postnummer: 1430


åpningstider

Mandag: 17:30 - 20:30

Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler