facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Forbundet Kysten

Forbundet Kysten

Info

Forbundet Kysten

Historie

- Forbund for bevaring og bruk av eldre båter og kystmiljø.
- A federation for the use and preservation of traditional boats, historical vessels and coastal environment.

Forbundet Kysten er en frivillig kulturvernsorganisasjonen med snart 10 000 medlemmer fordelt på 125 kystlag (lokallag) langs hele norskekysten. Bevaring av kystens kulturminner og tradisjoner er hovedformålet for organisasjonen. "Vern gjennom bruk" er vårt motto. Medlemmer tar vare på alt fra åpne tradisjonelle båter til verneverdige dampskip, fyrstasjoner, naust og brygger, gamle slipper, tradisjonelt håndverk. For å nevne noe. Aktivt friluftsliv med bruk av tradisjonelle ro- og seilbåter er en viktig del av virksomheten. Medlemskap er åpent for alle.



"Forbundet KYSTEN er en frivillig kulturvernorganisasjon med 10 500 medlemmer fordelt på 121 lokale kystlag. Under mottoet «Vern gjennom bruk» jobber vi for å ta vare på gamle båter og bygninger, kultur og håndverkstradisjoner knyttet til kysten.Alt gjøres på dugnad i hyggelige og sosiale fellesskap. Vi er en demokratisk og livssynsnøytral organisasjon for alle med en interesse for levende kystkultur."
Adresse: Øvre Slottsgate 2b, 0157 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22424282
By: Oslo
Rute: Øvre Slottsgate 2b
Postnummer: 0157



relaterte søk: forbundet kysten landsstevne 2018, mona kysten no, forbundet kysten landsstevne 2019, kysten i norge, forbundet kysten kontingent, kystlaget kormt, forbundet kystens landsstevne 2019, kystlag rogaland
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Forbundet Kysten. Øvre Slottsgate 2b kart bykart, satellitt visning. Forbundet Kysten adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Forbundet Kysten. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Forbundet Kysten med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler