facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fornebu Gjenbruk

Fornebu Gjenbruk

Info

Fornebu Gjenbruksbutikk selger klær, møbler og annet. Alle i butikken arbeider gratis uten lønn.
Alt overskudd går til veldedige formål.

Historie

Foreningen Fornebu Gjenbruk ble stiftet og registrert i desember 2015 og er dannet av kvinner i lokalmiljøet på Snarøya/Fornebu.
Virksomheten er utelukkende basert på idealisme og frivillighet. Det betyr at ingen involverte mottar noen form for lønn eller annen godtgjørelse for arbeidet og at foreningens driftsutgifter består av husleie og utgifter til kaffe og vafler. Vi ser at gjenbrukstanken har en god miljøgevinst, og samtidig gir våre kunder mulighet for å gjøre gode «kupp».
Overskuddet av driften går uavkortet til veldedighet. Styret i foreningen vil fordele 50 % av inntektene til gode formål i det lokale arbeidet til Snarøya Kirke og 50% til gode prosjekter for fattigdomsbekjempelse, blant annet til gatebarn i Addis Abeba, Etiopia.
Våre lokaler på Fornebu har også som formål å utgjøre en hyggelig og sosial møteplass på Snarøya/Fornebu, for en gratis kopp kaffe og gode samtaler.
Vi er takknemlig for å motta varer fra nærmiljøet.
Dersom du er en som har lyst og kapasitet til å bidra med din arbeidskraft har vi fremdeles behov for flere idealistiske og positive mennesker som ønsker å gjøre en innsats. Ta eventuelt nærmere kontakt med oss om dette.

Adresse: Snarøyveien 48, 1364 Fornebu
Telefonnummer: 92093162
By: Fornebu
Rute: Snarøyveien 48
Postnummer: 1364


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag: 12:00 - 16:00


relaterte søk: Bruktsalg Fornebu, Vintage Fornebu, Gjenbruk Bærum, Gjenbruk møbler Bærum, Fornebu Gjenbruk instagram, Gjenbruk Oslo
Anmeldelser
Her finner du flere hyggelige damer i sin beste alder..og et par menn, som frivillig og uten lønn stiller opp på hverdager og en lørdag en gang i blant, for å resirkulere andre menneskers overflod og mangler. Velferdsstaten fungerer og kan drives på mange måter, og da til samfunnets beste, men som vi alle ser og forstår, så må noen gjøre jobben. Ære og heder til Fornebu Gjenbruk!!
Butikken har gode varer, men det er betjeningen som senker opplevelsen. ofte kan man bli ignorert eller oversett. det er ikke uvanlig at du må vente flere minutter i kassen før de kommer til deg. det verste er likevel prising. butikken har en ide at etter 3 måneder blir prisen på en vare satt ned. vi kom inn i dag og skulle kjøpe en gjenstand som var der i 4 måneder. for ingen spesiell grunn sa damen i kassen at hun ikke kunne selge den for halv pris? Hun ga ingen god grunn og bare sa det var sånn. helt tullete. hva er vitsen med denne 3 måneder regelen når de i kassa kan avfeie den for ingen god grunn? det er heller ikke uvanlig at de ignorerer at det har gått 3 måneder. jeg har lært meg å påpeke det med hver enkel vare når de skriver det inn og ta med kvittering. jeg har også på det mest ekstreme sett dem jukse med lappene som sier hvor mange måneder det har vært. De har puttet nye lapper over de gamle. en vare som egentlig var 7 måneder er plutselig 2 måneder. disse frivillige har rene barnehage i denne butikken. gjør hva pokker de vil. gode varer men forferdelig ansatte. kommer definitivt færre ganger i året etter siste opplevelse. og skal alltid ta med meg kvittering når jeg gjør... redigert siden dere har svart: Mine dårlige opplevelser med prising og behandling har skjedd regelmessig det siste året. Vi måtte vente ved kassen fordi damen i kassen snakket med noen. Det er ikke min feil at dere ikke kan organisere tingene deres uten det dere selger. det er da dårlig organisering på deres side.
Hyggelig over 750m2 stor gjenbruksbutikk, ryddig og godt organisert hvor varer ligger. Har det meste!!! F.eks. Klær, Leker, Sport, EL-artikkler, Porselen, Bilder, Glass og tallerkener og mye annet i kjøkkensaker, Pyntegjenstander. Obs ikke møbler. Tar imot varer og er åpen alle dager unntatt søndag. Tar imot bankkort inkl. kredittkort i tillegg til VIPPS og kontanter. Gratis Kaffe og Vafler. Alle jobber frivilliggratis og overskuddet går til veldedighet og til en ny sambrukskirke på Fornebu.
Stort utvalg, men denne gangen var det litt utplukket på klær. Ellers mange hyggelige ansatte som er veldig behjelpelig. Store lokaler som kan by på mye forskjellig innen møbler, koppper, pyntegjenstander, klær, plater, CD, barneutstyr etc. Meget rimelig priser og kan anbefales.
Supert sted med mye fint å finne, men det var dårlig kundebehandling. Frivillige opplevdes frekke og sure.
Stort lokale med mye fine brukte og nye ting. Høy kvalitet på alt fra møbler til klær mm. Deilig gratis kaffe og vafler. Finner alltid noe, og prisene er veldig lave. Anbefaler en tur innom i ny og ne!
Veldig bra service og hyggelig betjening. Høy kvalitet på varene. Fin oppstilling og inndeling av varene. Og du får ubeskrivelig mye for pengene. Anbefales på det sterkeste!
"Spesielt én i betjeningen er usedvanlig frekk. Kommer stadig med at en vare er feilpriset og at hun ikke vil selge til den prisen som står på varen."
Hyggelig betjening og stort lokale, men dessverre mye ødelagte og overprisa varer fra type dødsbo og lignende. Lite kvalitetsvarer, mye skrot.
Fantastisk gjenbruk Super hyggelige folk som arbeider gratis. Stor butikk Selektivt utvalg Og veldig systematisk og oversiktlig.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Fornebu Gjenbruk med offentlig transport


Fornebu vest 100 meter
145
24
270
28
31
31E
81
IT Fornebu 200 meter
145
24
270
28
31
31E
81
Rolfstangen 280 meter
31

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler