facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Forsvarsdepartementet (Norge)

Forsvarsdepartementet (Norge)

Info

Forsvarsdepartementet er et regjeringskontor med ansvar for utforming og iverksetting av norsk sikkerhets- og forsvarspolitikk.

Historie

Forsvarsdepartementet oppfordrer til at innlegg og kommentarer på denne facebooksiden skrives med respekt for dine meddebattanter, også de som er uenige med deg.

FD forbeholder seg retten til å slette innlegg som er ulovlige, eller kan oppfattes som truende/støtende. Gjentatte brudd på dette vil føre til utestenging.

FD oppfordrer til å diskutere sak, ikke person.
Spamming og lenker til eksterne nettsider med innhold av grov karakter aksepteres ikke.

Ønsker du å kontakte FD, kan du sende en e-post til [email protected].

Adresse:
Telefonnummer: 23 09 80 00
By: Oslo



relaterte søk: forsvarsdepartementet organisasjonskart, statsråd forsvarsdepartementet, forsvarsdepartementet avdelinger, forsvarsdepartementet jobb, forsvarsdepartementet presse, forsvarsdepartementet space, forsvarsdepartementet logo, fd iv
Anmeldelser
Oversatt av Google Passed by Original Проходил рядом
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Forsvarsdepartementet (Norge). Forsvarsdepartementet (Norge) adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Forsvarsdepartementet (Norge). På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Forsvarsdepartementet (Norge) med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler