facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Forte Fondsforvaltning AS

Forte Fondsforvaltning AS

Info

Forte Fondsforvaltning AS er et uavhengig verdipapirfondsselskap som holder til i Trondheim. Forte betyr “sterk” på italiensk, og Forte Fondsforvaltning AS har som mål å bli en sterk nasjonal aktør innen verdipapirfondsbransjen.

Historie

Forte Fondsforvaltning AS er et uavhengig verdipapirfondsselskap som holder til i Trondheim. Forte betyr “sterk” på italiensk, og Forte Fondsforvaltning AS har som mål å bli en sterk nasjonal aktør innen verdipapirfondsbransjen.

Selskapet har seks ulike verdipapirfond innen aksjer og renter. Målsetningen er å skape høy risikojustert avkastning for kundene gjennom en unik og fleksibel investeringsstil.

FORTEfondene forvaltes av Jon Steinar Eide, som har 25 års fartstid fra bransjen. Han har blant annet erfaring fra Storebrand Kapitalforvaltning og han har vært investeringssjef i to av landets største kommunale pensjonskasser. Eide har som forvalter klart å skape betydelig meravkastning utover referanseindeksene, både innen aksje- og renteforvaltning. De øvrige medarbeidere er høyt kompetente med lang fartstid fra bransjen. Alle ansatte i Forte Fondsforvaltning AS har investert egne midler i fondene.



"Forte Fondsforvaltning AS er et uavhengig verdipapirfondsselskap som holder til i Trondheim.Forte betyr “sterk” på italiensk, og Forte Fondsforvaltning AS har som mål å bli en sterk nasjonal aktør innen verdipapirfondsbransjen.Forte Fondsforvaltning AS ble etablert våren 2010 med det utgangspunkt at man ønsket å bygge opp et fondsmiljø fraTrondheim og trøndelagsregionen.I februar 2011 var samtlige konsesjoner på plass, og arbeidet kunne begynne.I dag er vi 11 ansatte i selskapet, hvor det jobbes kontinuerlig med å formidle våre aksje- og rentefond til det institusjonelle- og private markedet. Selskapet eies av 3T-Produkter AS og ansatte."
Adresse: Kjøpmannsgata 32, 7011 Trondheim, Norway
Telefonnummer: +47 73 20 22 10
By: Trondheim
Rute: Kjøpmannsgata 32
Postnummer: 7011


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: FORTE Fondsforvaltning Proff, Forte meaning, FORTE Norge, FORTE Obligasjon, FORTE Trønder, Forte, Not my forte, FORTE Strategisk
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Forte Fondsforvaltning AS.

Trondheim ınvesteringsforvaltning

åpningstider, plassering. Kjøpmannsgata 32 trondheim ınvestortjenester kart bykart, satellitt visning. Forte Fondsforvaltning AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Forte Fondsforvaltning AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Forte Fondsforvaltning AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
CFX Team CFX Team 7 km Hei, har du lyst å lære hvordan man trader i FOREX? Jeg har blitt medlem i en kjempes...
Nidarholm Invest As Nidarholm Invest As 9 km Vi skal utgjøre en økonomisk forskjell i de selskapene vi engasjerer oss i.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler