facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fortec

Info

Enmannsforetak innen service på skogsmaskiner drevet av Torstein Riksheim siden 1985.

Historie

Torstein Riksheim er utdannet skogtekniker fra Brandbu i 1975. Etter endt utdanning fulgte halvannet år som driftsplanlegger og skogreisningsleder. I 1976 ble han ansatt som driftsleder i daværende Drammensdistriktets skogeierforening (nå en del av Viken Skog). Arbeidet i skogeierforeningen besto i, ved siden av de administrative oppgavene, teknisk ansvar for kvistekappemaskinene Logma T-310b og Kockum 8254 (Botsmarker).


Etter fire og et halvt år i skogeierforeningen, jobbet han i Eikmaskin Divisjon skog på Kongsvinger. Først som selger og siden som teknisk sjef og servicetekniker.

Adresse: Strandveien 40, 3530 Hole, Norway
Telefonnummer: 47853500
By: Hole
Rute: Strandveien 40
Postnummer: 3530


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fortec.

Hole profesjonelle tjenester

åpningstider, plassering. Strandveien 40 kart bykart, satellitt visning. Fortec adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fortec. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fortec med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler