facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus

Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus

Info

Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus kjemper for bevaring av verdifulle kulturminner og kulturmiljøer og formidler kontakt med dyktige håndverkere.

Historie

Fortidsminneforeningen er verdens eldste frivillige kulturvernorganisasjon og ble stiftet allerede i 1844. Siden stiftelsen har vi arbeidet for bevaring av vår faste kulturarv.

Oslo og Akershus avdeling ble stiftet i 1909, og står bak en rekke bevaringsplaner i de to fylkene. Vi har en administrasjon med tre ansatte, som har tilholdssted på Vøienvolden gård i Maridalsveien 120 i Oslo. Avdelingen jobber med praktisk bygningsvern, vernepolitikk og aksjonisme. I tillegg formidler vi kunnskap om dette via spennende arrangementer og et fagsterkt, men lettlest medlemsblad – Fremtid for fortiden. Ta kontakt med oss for informasjon om flinke håndverkere og gode rådgivere.



"Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus kjemper for bevaring av verdifulle kulturminner og kulturmiljøer, og formidler kontakt med dyktige håndverkere."
Adresse: Vøienvolden gård, Maridalsveien 120, 0461 Oslo, Norway
Telefonnummer: 97005858
By: Oslo
Rute: Vøienvolden gård, Maridalsveien 120
Postnummer: 0461


åpningstider

Mandag: 10:00 - 15:00
Tirsdag: 10:00 - 15:00
Onsdag: 10:00 - 15:00
Torsdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: fortidsminneforeningen bærum, årbokseminar fortidsminneforeningen, logo fortidsminneforeningen, fortidsminneforeningen tromsø, fortidsminneforeningen bergen, fortidsminneforeningen røros
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus. Vøienvolden gård, Maridalsveien 120 kart bykart, satellitt visning. Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler