facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fosen-Hytta AS

Fosen-Hytta AS

Info

Fosen-Hytta leverer byggesett til hytter, garasjer, anneks mm.

Historie

Fosen-Hytta produseres i Åfjord som ligger på Fosenhalvøya i Sør-Trøndelag. Fosen-Hytta leverer hytter over hele landet, men den geografiske plasseringen gjør det naturlig at hovedmarkedet blir i Trøndelag, og da spesielt på Fosen.

Våre medarbeidere har lang erfaring innen byggebransjen. Dette gjør at vi leverer kvalitetsprodukter til riktig tid og pris. Hyttene leveres i bindingsverk, og da enten i elementer eller som precut leveranse.

Fosen-Hytta har ikke egne snekkere som monterer hytta på byggeplassen. Hvis du som kunde ønsker ferdig oppsatt hytte, enten det er snakk om råbygg eller komplett byggesett, vil vi i hvert enkelt tilfelle være behjelpelig med å innhente priser fra lokale snekkerbedrifter.

Har du egne tanker om hvordan hytta skal være er vi behjelpelig med å tegne ut egne forslag. Dette gjelder både når det gjelder endringer på våre eksisterende modeller eller om du som kunde skulle ha egne skisser eller tanker om utformingen av hytta.

Foruten tilpasninger av hyttemodeller etter kundens ønske utfører vi også andre tegneoppdrag. Dette gjelder bl.a. tegning av eneboliger, garasjer, tilbygg/påbygg mm.

Adresse: Sjøvegen 10, 7170 Åfjord
Telefonnummer: 975 79 945
on.attyh-nesof@tsop
By: Åfjord
Rute: Sjøvegen 10
Postnummer: 7170



relaterte søk: fosenhytta, hytte storfosna, hytter, hytte stokkøya, hytte lauvøya
Nærliggende lignende selskaper
Rotnes Fritid Rotnes Fritid 2 km Veldig trivelige eiere. Ligger idyllisk til innerst i Åfjorden. Tulbyr overnatting og...
Staven Hytteutleie Staven Hytteutleie 10 km Kjempe hytta fin beliggenhet te vannet
Sjøheim Sjøheim 11 km Heimen ved sjøen, nærmerer bestemt Stokksund.
Vårtun på Linesøy - nær Stokkøy sjøsenter Vårtun på Linesøy - nær Stokkøy sjøsenter... 15 km Vakre Linesøya. I ly fra Husfjellet og vinden fra nord ligger hytta på en lun plass. ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler