facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for foto.no

foto.no

Info

foto.no er Norges største nettsted for fotografi. Følg oss på Facebook for å få oppdateringer på hva som skjer hos oss.



"I vår nettbutikk finner du vårt produktutvalg. Vi setter vår ære i å levere raskt og enkelt. Vi har åpent fra kl. 10:00 - 18:00 man-fre i Trelastgata 3 i Bjørvika, Oslo. Lørdag 10:00 - 16:00. Klikk & Hent har åpent fra kl. 08:00 man-fre.Vi har en flott butikk i Barcode i Bjørvika, noen minutters gange fra Oslo Sentralstasjon. Lageret vårt ligger også ved butikken. Her treffer du våre fagselgere med høy kunnskap og interesse for foto. I tillegg til et godt utvalg av foto- og videoutstyr har vi også en hyggelig sofakrok der du kan slappe av med en god kaffe eller the, og kanskje kikke litt i fotomagasiner og fotobøker. Vi arrangerer ofte spennende kurs, workshops og foredrag."
Adresse: Dronning Eufemias gate 12, 0191 Oslo, Norway
Telefonnummer: 46462424
By: Oslo
Rute: Dronning Eufemias gate 12
Postnummer: 0191



relaterte søk: foto.no åpningstider, Foto no Bergen, Fotobutikk Oslo, foto.no bruktmarked, Drone med termisk kamera pris, Drone med varmesøkende kamera, fujifilm x-e4 test, Foto-Norge
Anmeldelser
Dårlig service Godt utvalg med utstyr, men ender ofte med å ikke få det jeg ber om. Vært borte i alt for mange tilfeller der pakken ikke kommer eller blir flere uker forsinket. Har prøvd å si ifra til dem, men får ikke den hjelpen jeg trenger. Kjøper jeg via et firma pleier det som regel å gå fint for en eller annen grunn, men når jeg prøver privat er det nesten alltid et problem. Dette er veldig synd, må kjøpe de tingene jeg trenger online amazon, b&h etc..
Fantastisk butikk, godt utvalg og vekst og kunnskapsrik og hyggelig betjening!
Foto.no er en velutstyrt fotoforretning med alt man kan ønske seg av kamera og tilbehør. Her er også ulike typer rekvisita og datautstyr. Personalet er kunnskapsrike og yter god service. Prisene er jevnt over gode. Foto.no har også nettbutikk. På nettstedet er også en blogg med gode tips og tilbud om diverse fotokurs.
Foto.no er en nisjebutikk for foto med fysisk butikk i tillegg til nettbutikk. Godt utvalg av high-end utstyr og kompetente fagfolk. Butikken er sentralt plassert i Bjørvika.
Jeg Alti kjøper min kamera og harddisk og... Fra foto.no Best Selgere Den beste omgangen med kunder Den beste veiledningen fra konsulentene inne i butikken Det beste utstyret
Dette er den beste servicen jeg har fått noensinne ! For ei som ikke er noen ekspert innen foto, redd for å kjøpe feil, men som har en stor interesse for gode bilder så ble jeg møtt med masse tålmodighet, kunnskap, og råd ift kjøpet mitt! Flere ansatte hjalp til, og jeg gikk ut 10kg lettere ! Så tusen tusen takk til fantastiske ansatte i denne butikken !
Kjempe service! De bruker god tid på deg som kunde og jeg kommer definitivt tilbake Var litt skeptisk til å dra i starten mtp noen dårlig reviews, men etter min opplevelse kjenner jeg meg ikke igjen i de dårlige tilbakemeldingen. Jeg er veldig glad for at jeg dro og har funnet et sted som brenner for faget.
Fin, relativt by butikk som ligger i Barcode i Oslo. Bra utvalg i butikken og kunnskapsrik betjening. Absolutt et sted å besøke om man vil titte på fotoutstyr.
utrolig hyggelig her meg god kundeservice. veldig godt vann og sitte gruppe
Knallbra sjappe med rikt utvalg og hyggelige ansatte
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler